Лятото е тук. Време е да излезем от домовете си

...
Лятото е тук. Време е да излезем от домовете си
Коментари Харесай

Съвети за секс на открито

Лятото е тук. Време е да излезем от домовете си и да се насладил на природата и летните занимания! Съвсем редно е около летните страсти и занимания, да ни хрумнат и някои еротични мисли.
Но като всички полови занятие и тези измежду природата, постановат някои правила. Ето какво би трябвало да знаем за секса навън през летния сезон.

1. Изберете уместно място
Това не е лека задача. Едва ли желаете да отнесете някоя сериозна санкция, тъй като някой е попаднал на вас. Дори и в случай че мястото наподобява затънтено, не е гаранция, че някой няма да мине инцидентно.

2. Подсигурете си одеяло или нещо меко, на което да се вихрите умерено
В разгара на пристрастеността надали ще се замислите изключително за дребни детайлности, като къде и какво вършиме. Но откакто се охладите може да не ви стане прелестно от охлузванията, възпаленията, поради растения или нещо по-сериозно. Комфортът е значим, даже и измежду природата.

3. Репелент
Може би едно от наложителните неща за приключенията на открито. Само си представете какво ще е възприятието да сте нахапани от инсекти по най-нежните ви места. Както и възможната болежка и дискомфорт.

4. Слънцезащитен крем
Слънчевите изгаряния не са по никакъв начин занимателни. А такива по нежни и интимни места…. Едва ли! Погрижете се да имате задоволително защитни средства.

5. Вода и храна
След един любовен акт, на човек надали му е до циркулиране в търсене на храна и вода. А чувството за пресъхнало гърло в летните жеги е напряко убийствено. Затова просто се подгответе авансово.

6. Вода, кърпи и съществени неща за първа помощ
След секс е добре да се измиете, тъй като с изключение на неприятното чувство, не е и хигиенично да останете по този начин. Затова повечко вода и кърпи, с цел да се освежите не са по никакъв начин неприятна концепция. А по отношение на комплекта за първа помощ… злополуки се случват, когато си на открито. Никой не е застрахован, затова е добре да имаш в себе си някои съществени неща.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР