Лятото е тук, а с него се възроди и желанието

...
Лятото е тук, а с него се възроди и желанието
Коментари Харесай

Идеи за „52 екопътеки за всеки” – премиера на новия пътеводител за България на 19 юни

Лятото е тук, а с него се възроди и желанието ни да пътешестваме и да посещаваме нови дестинации. В такива моменти препоръки от опитни пътешественици като Ели Иванова от „ Друми в думи” постоянно са от изгода, а тази година идват и напълно в точния момент – с първата й книга, отдадена на екопътеките в България!

Августин Блажени е споделил, че „ светът е книга и тези, които не пътуват, четат единствено една страница”, по тази причина не скучайте през лятото единствено с една страница, а елате на формалната премиера на „ 52 екопътеки за всеки”, с цел да чуете хрумвания за забавни уикенд дестинации, подобаващи за всеки. На 19 юни (сряда) от 18:30 часа Ели Иванова и издателство „ Сиела” канят всички фенове на разходките и съботно-неделните пътуванията в столичния Dada Cultural bar (ул. „ Георги Бенковски” 10) на среща-разговор за „ 52 екопътеки за всеки”. В другарски диалог по време на формалното показване на книгата Ели Иванова и travel блогърът и странник Дарио Диониси ще ни срещнат с част от маршрутите, разказани в пътеводителя, и ще ни подскажат по какъв начин най-пълноценно да им се насладим.



Авторката на „ 52 екопътеки за всеки” ще показа и по какъв начин се е зародила концепцията за книга, отдадена точно на екопътеките, и ще опише някои забавни истории, свързани с изминаването на част от 52-те екопътеки.

„ 52 екопътеки за всеки” излезе от щемпел в края на месец май и мигновено влезе в класациите за най-продавани книги. Пътеводителят показва 52 маршрута в разнообразни краища на България край повече от 100 забавни забележителности в 11 планински района и в Дунавската низина.

Цветните фотографии в „ 52 екопътеки за всеки” са на Ели Иванова и Иван Иванов, а фотографията на корицата е с фотограф Евгени Димитров. Графичната идея и дизайн на книгата са на художника Дамян Дамянов.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР