Лятото е сезонът на дългоочакваните морски почивки, на близките и

...
Лятото е сезонът на дългоочакваните морски почивки, на близките и
Коментари Харесай

5 съвета как да пътувате по-леко и с малко, но ефективни дрехи и аксесоари

Лятото е сезонът на дълго чаканите морски почивки, на околните и далечни бягства до зелени кътчета и на времето, в което да се насладим на слънцето надалеч от градската блъсканица. По време на пътувания обаче ние, девойките, би трябвало да бъдем по-разумни и да носим със себе си единствено неща, от които в действителност имаме потребност. Затова през днешния ден ви споделяме няколко значими съвета по какъв начин да пътувате по-леко и с малко, само че ефикасни облекла и аксесоари за море, планина или екскурзия в чужбина.

1. Вземете със себе си няколко черни облекла и разнообразни цветни аксесоари. Една дребна черна рокля може да наподобява по напълно друг метод, когато е комбинирана с колие или колан. Аксесоари като шалове, колани и бижута заемат малко място, а могат да създадат тоалетите ви по-впечатляващи.

2. Обувките постоянно заемат повече място. Затова се пробвайте да ограничите нужните чифтове до два. Един грациозен, подобаващ за вечерта, и един по-спортен, подобаващ за разходките денем. И за едни леки джапанки място в багажа постоянно ще има.

3. Не носете тежки връхни облекла със себе си. Но защото през лятото постоянно има възможност времето вечерта да захладнее, жилетката ще е най-хубавата ви другарка. Тя не заема толкоз доста място и ще ви бъде от изгода постоянно.

4. Освен в случай че не ви се постанова наложително, оставете формалните облекла вкъщи. Вместо тях вземете леки туники, чифт къси панталони, една ефирна пола и няколко тениски или потника.

5. За да олекне багажът ви още повече, оставете у дома всички непотребни ключове, документи и визитки от портмонето си. Качете електронни книги на телефона си и пресипете нужната ви козметика в дребни практични шишенца.

Bon Voyage!

Други скъпи препоръки за жанр, фешън находки и трендове ще ви бъдат демонстрирани от на няколко срещи в страната, част от специфичното им турне Peace. Love. Fashion. Следващите дати и местоположения на събитията са 7 юли в Панагюрище и 8 юли в.

 

С поддръжката на
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР