Лятото е превъзходно, пролетта е красива, през зимата е празнично,

...
Лятото е превъзходно, пролетта е красива, през зимата е празнично,
Коментари Харесай

Красивите момичета обичат есента - 10 причини защо дамите чакат с нетърпение дъждовните дни

Лятото е великолепно, пролетта е красива, през зимата е празнично, само че в есента има нещо магическо.

Листата стартират да падат, дъждът измива всички мемоари от лятото и в дрешника ми незабелязано късите дънкови панталони се заменят с шлифер до коляното. С идването на студените дни, се трансформира и стилът.

И въпреки да страда за слънчевите лъчи и морето, всяка Edna дама тайничко си мечтае по какъв начин ще обуе обичаните си ботуши и ще постави новата си шапка.

Вземете си чаша топъл чай , седнете до прозореца, по който се стичат капки от дъжд и вижте за какво дамите чакат с неспокойствие есента.

1 . Есента е подобаващото време да пробвате някой по-наситен и мрачен цвят на косата.

2 . Топлите сезони нормално подготвят за по-свежи и по-леки аромати . С идването на есента още веднъж може да сложите в чантата си обичания си парфюм с мирис на мускус и сандалово дърво.

3 . Тъмното червило се връща на мода . И през лятото тази година бяха настоящи вамп устните , само че в по-свежи цветове. През есента тъмното алено червило отново ще ви влезе в приложимост.

4 . В есенните дни може да прикриете несъвършения си маникюр с елегантни ръкавици.
 Thinkstock
5 . Получавате зелена светлина за тъмните цветове за маникюра ви. Това лято съвременни бяха неоновите и искрящи цветове , с рухването на първите листа, още веднъж може да лакирате ноктите си в черно или кафево.
 Влюбена в есента: с обемния вълнен пуловер с поло яка на HM Edna предлага Влюбена в есента: с обемния вълнен пуловер с поло яка на HM
6 . Дъждовното време и късата светла част на денонощието ви дават опцията да се поглезите повече. В гореща вана с тиха музика и хубава книга, или просто да се излежавате на дивана.

7 . Най-накрая е задоволително студено да носите шапки, тъй че косата ви ще бъде предпазена. Освен това, шапките ви оказват помощ бързо да извършите прическата си за деня.
 Thinkstock
8 . Бялата кожа още веднъж е допустима и няма да ви гледат необичайно всички, които са хванали изобилен загар през лятото.

9 . Замяната на сандалите с ботуши значи, че маникюрът ви може да издържи по-дълго.
 Thinkstock
10 . Може да изровите от дрешника си дългите до коляното чорапи и да ги съчетайте с полата или роклята си, тъй като на открито към този момент е студено.

Четете още:
Отива си лятото, идва есента... 10 наложителни фешън трендове за есен/зима 2015-16 Есен в дантела и железен искра Есен, есен, моден сезон С мирис на есен
Редактор: Венелина Стоянова
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР