Лятото е към края си, а това означава, че остават

...
Лятото е към края си, а това означава, че остават
Коментари Харесай

Преди старта на "Игри на волята": Какво се случва с някой от най-колоритните участници от сезон 2

Лятото е към края си, а това значи, че остават броени дни до старта на телевизионния сезон. Още на 4 септември стартира третият сезон на реалити шоуто " Игри на волята ", а ние нямаме самообладание!

Междувременно обаче взехме решение да забележим какво се случва с някои от най-колоритните участници в шоуто от втория му сезон. Ето и какво видяхме:

Виж още: Биляниш издаде простата загадка на супер тялото от гръцки плаж! Певицата - в рискова непосредственост с колежка 

Вайс

ММА боецът сигурно се радва на слънчево лято, а от изявленията му виждаме, че е и се е трансформирал в обичано лице на родни бизнеси. Между тренировките и бизнес уговорките Вайс е съумял да стигне до морето и то в каква компания! По всичко проличава, че любимците ни от шоуто са успяли не просто да запазят другарски връзки, само че и са се сближили много.

Виж още: Джена проговори намерено за продължителното боледуване, сподели по какъв начин е сега

Николай

Не бихме могли да кажем, че Ники е измежду най-активните в обществените мрежи, само че от последните му изявления онлайн съдим, че се е върнал към работата си на сервитьор. 

Джералдин

" Хлапето ", както я наичаха нерядко в шоуто тази година ще бъде студент в първи курс, като бе призната в влиятелен университет в Съединени американски щати. Тя, сходно и на други участници от Игрите, не е изключително дейна онлайн, само че пък от последните ѝ изявления виждаме, че спортът си остава все такава пристрастеност за нея. Под фотографията нагоре пък е и заключила мненията, което ни подухва на мисълта, че целунатото момче е освен това от сътрудник за пейнтбол.

Виж още: Мексиканското лято на Адриан Зурков или за какво животът е прекрасен 

Катерина

Катя, ненапълно възпрепятствана от Коронавирус ограниченията, ненапълно и стимулирана от изискванията, остана в България и след шоуто. През зимата тя бе инструктор по ски в Банско, а през лятото... откри летящо чердже или най-малко това написа под фотографията нагоре. " Любов, обич и единствено обич - това ще ни избави, това ще ни ощастливи, това ще ни освободи ", написа пък под друга. 

Виж още: И с 25+ участия на месец Меди откри време за заниманието! А има ли жена в живота му?

Ивана

Красавицата се оказа с блокиран Instagram още при започване на годината и това несъмнено оказа въздействие върху желанието ѝ да разгласява постоянно, защото и в новия си профил не е по никакъв начин дейна. Последната ѝ обява е от Равда, откъдето качи и провокативната фотография нагоре. 

Изображение: https://www.instagram.com/rush.katerina/
https://www.instagram.com/vaischo/
https://www.instagram.com/geraldine.todorova/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР