Лятото е и наше - под това мото испанското Министерство

...
Лятото е и наше - под това мото испанското Министерство
Коментари Харесай

В Испания подеха кампания всички жени да ходят на плаж без задръжки

" Лятото е и наше " - под това мото испанското Министерство за тъждество сред половете стартира прекомерно необикновена акция. Тя има за цел да насърчи дамите да отидат на плажа, без значение от размера на облеклата и килограмите си.

Плакатът на акцията е с пет дами с разнообразни възраст, цвят на кожата и форми на тялото, които се любуват на слънчевите лъчи. " Всички тела са подобаващи за плаж " - споделя Ионе Белара, водач на партията " Подемос " и психолог по специалност, а сега - министър на обществените права в държавното управление на премиера - социалист Педро Санчес.

Лятото е за всички! Имаме право да се любуваме на живота такива, каквито сме, без възприятие за виновност или позор - това е нейната философия. Кампанията желае да предложи контрапункт на стандартите, свързани с женското тяло, които от време на време провокират ниско самочувствие и терзания измежду дамите. " Свободни, равни и разнообразни " - написа в Туитър друга дама - Антония Мориас, началник на испанския Институт за дамите - организацията, която стои зад акцията.

Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР