Луната влиза в знак Дева от 07:53ч. Ключови думи са

...
Луната влиза в знак Дева от 07:53ч. Ключови думи са
Коментари Харесай

Днес сексът трябва да е умерен, нежен, чувствен и романтичен

Луната влиза в символ Дева от 07:53ч. Ключови думи са отговорност, порядък, дисциплинираност. Вниманието се концентрира върху настоящите задания. Човек през този интервал е срамежлив и оттеглен в държанието си. Заедно с това става много сериозен. Възниква предпочитание да се меси в работите на другите без да го молят. Може да се появят търкания с близките. Проблемите с храненето и здравето излизат на напред във времето. Повишава се заплахата от хранителни отравяния. Вероятни нарушавания в работата на червата. Алкохолът в този интервал е киселина и мощно поврежда нервната система. Изобщо здравето е в действителност внимателно. Може да се постави начало на диети за намаляване. Неподходящо време за нови запознанства, за брак и обич, за явяване на изпит, за покупко-продажба на недвижими парцели.

28 лунен ден стартира в 04:54ч и продължава до 06:02ч на идващия ден – Един от най- прелестните и спокойни дни на лунния месец. Символ на лунния ден е лотосът - въплъщение на духовното израстване на индивида. Един от светлите дни, предопределен за реализиране на висшите истини, за духовно просветление и напредък на духовно ниво. Ден на положителните мисли, на положителните думи и положителните каузи. Всичко в другите дни, което е било неразбираемо и е създавало спънки, през днешния ден се прояснява, постоянно от единствено себе си посредством инцидентно прииждаща информация. Ден за алхимия на душата, когато е належащо да се работи с астралното тяло, с чакрите.

Днес би трябвало да сте в приповдигнато въодушевление, в положително разположение на духа, да контролирате своите страсти и да се вслушвате във вътрешният си глас. Не би трябвало да се внасят внезапни промени в персоналния живот, да не се вземат решение в този момент обществени проблеми. Всички благи каузи ще имат триумф. Да се заобикалят неприятните мисли, думи и разрушителни дейности. Не нарушавайте хармонията на деня по никакъв метод. С почитание се отнасяйте освен към хората, само че и към околния свят. Не късайте цветя, не чупете клони. Не убивайте животни, даже инсекти. Иначе ставате съпричастни към разрушението. Уязвими са очите. Болести почнали този ден имат кармична природа.

Сексът би трябвало да бъде сдържан, гальовен, сетивен и сантиментален. Прелюдията би трябвало да е по-дълга от самия секс. Любовта би трябвало да се разгръща във всички посоки. Да се изяви както в нравствен, по този начин и във физически проект. Да се заобикалят всевъзможни грубости, прояви на несъобразителност и настъпателност. Бъдете колкото можете повече нежни и любвеобилни. Избягвайте търсенето на нови пози и места за правене. Колкото по-екстремни способи търсите, толкоз по-малко наслаждение ще получите.

Бизнес – по-рано подписаните договори могат да донесат първите резултати. От вас се желае единствено вярно да ги приемете, а това не е толкоз елементарно, колкото наподобява на пръв взор. Не правете незабавно презентация на своите триумфи. Запазете тайната на триумфа единствено за най-близките и доверени хора. Добър за щедрост ден във връзка с духовни хора и организации – църкви, храмове, духовни центрове.

Подстрижка – Не е уместно за подкастряне. Тя може да снижи вашата интензивност.

Сънища - Информацията в сънищата може да се употребява. Образите на сънищата могат да бъдат оракулски, само че мъчно могат да се изтълкуват вярно. Ако не запомните съня си, това значи, че сте прекъснали връзката си с небесата, прекалено много сте се отдалечили от духовната си същина.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР