Луната в знак Рак до 07:01ч на 10 април Луната в

...
Луната в знак Рак до 07:01ч на 10 април
Луната в
Коментари Харесай

Не правете планове, не започвайте нови дела

Луната в символ Рак до 07:01ч на 10 април

Луната в Рак изостря цяла гама от разнообразни страсти. Това е времето за проявяване на тези усеща, които човек от дълго време потиска в себе си. Вашият вътрешен Аз ще ви подскаже, че вие ​​сами сте заключили доста страсти в себе си, отказвайки се да признаете самото им битие. Често през този лунен интервал човек е елементарно предразположен на бързи прочувствени реакции.  Интуитивните чувства се ускоряват. Впечатлителността и възбудимостта се усилват ( изключително при жените). Повишената раздразнителност и емоционалност постоянно водят до изостряне на безсънието.

По това време са изключително уязвими гърдите, млечните жлези, черният дроб и жлъчния мехур. Възможно е да се появят нарушавания във действието на стомаха и на цялата храносмилателна система. При хора страдащи от корем и черен дроб е допустимо обостряне на хронични болести, свързани с тези органи. За да предотвратите и избегнете проблеми, добре е да се въздържате от ястие на тежка храна.

По време на интервала на Рака не се предлага да се оперират стомаха, черния дроб, панкреаса, жлъчния мехур, гръдната област, лимфната и храносмилателната система. Подходящо е за интервенции на краката, коленете, ставите, сухожилията и кожата. 

Лунен календар: 9 лунен ден от 12:00ч на 9 април до 13:00ч на 10 април

Труден ден. Първият сериозен ден от лунния цикъл. Време на енергиен поврат. Може да ви се коства, че не ви върви. Не правете проекти, не започвайте нови каузи. Отложете вземането на виновни решения. Постарайте се да не се занимавате с пари - не харчете, не вземайте и не давайте пари на заем. Постарайте се да не се срещате с хора, които не ви обичат и ви завиждат. Днес елементарно могат да ви урочасат неприятните очи, защото вътрешната сила е отслабена. Използвайте познатите ви техники за отбрана.

Може да се проявят вашите недостатъци, да имате проблеми със здравето или спад на виталната сила. Сега вашият организъм е безусловно беззащитен, защото се настройва към новите ритми на втората лунна фаза и не е подготвен за съществено натоварване. Най-уязвими са гърдите, коремната област и кръвообръщението. Добре е да се въздържате от енергични физически извършения, масаж, посещаване на сауна. Изчистващата баня ще е единствено от изгода. Всякакви очистителни процедури в този интервал са добре пристигнали. Да се заобикаля преяждането. Добре е да предприемете ликвидиране на пространствата и тялото - физически и ментално.

Да се лимитират контактите с други хора и да не се влиза в разногласия. Не се концентрирайте върху мрачни мисли. В връзките елементарно могат да се породят спорове. Денят не е подобаващ за първа среща. На запознанства зародили в този лунен ден също не би трябвало да се обръща внимание. Голяма е вероятността да срещнете любовта-илюзия, която няма да донесе нищо положително. После постоянно ще се питате: ”Това сън ли беше или действителност ”. В девети лунен ден е добре да се въздържате от полови връзки.

Слънчев календар – 20 безоблачен ден –  Добър ден за дейни дейности. На делата, които се стартират през днешния ден им е належащо цялостна отдаденост. Трябва всичко да се довежда до край. Може да се води битка за правдивост, само че единствено по почтен път. Избягвайте празните диалози и се старайте се по-малко да разговаряте.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР