Луната в опозиция с Венера в следобедно време носи състояние

...
Луната в опозиция с Венера в следобедно време носи състояние
Коментари Харесай

Отваря се портал между небето и земята

Луната в съпротива с Венера в следобедно време носи положение на вътрешна незадоволеност и чувство за вътрешна празнина. Някои ще се усещат отхвърлени, подценени, без обич и отбрана. Могат да зародят различия в фамилията, в връзките. Проблеми поради дами.

Луната е в символ Риби от 07:43ч на 9 септември до 09:48ч на 11 септември

Периодът е подобаващ за благотворителна активност, както и за креативен занимания. Повишават се интуицията, сантименталността и мечтателността. Неподходящо е за всички каузи, които изискват акуратност и внимание, за калкулации и фина ръчна работа. Може да се употребяват духовни практики. Чудесен ден за духовни инициации.

Уязвими са ходилата, пръстите. Може да организирате лечебни процедури на тези области, само че не е уместно за никакви интервенции. Да се внимава с медикаментите, наркотичните субстанции и алкохола, чието деяние се ускорява в този момент повече.  Полезно е да бъдете измежду природата, изключително при водоеми - това покачва тонуса, ускорява менталната сила.

Лунен календар: продължава 13 лунен ден до 19:45ч на 9 септември

Денят е мистериозен и тайнствен. В този лунен ден се отваря портал сред земята и небето. Може да научите нещо, което ви е било незнайно до момента. Предсказанията, получени в този ден, могат доста да трансформират ориста ви. Чуйте препоръките, които другите ви дават и можете да научите нещо от тях.

Денят е доста удобен за учене, за работа с кармата и осмисляне на предишното. Ако нямате нерешени въпроси, лунният ден през днешния ден ще премине по същия метод като през вчерашния ден. Ако имате неразрешени проблеми, те несъмнено ще ви припомнят за себе си.

Днешният ден е доста добър за работа в група, колектив. Всичко обвързвано с образованието ще сложи солидна основа за бъдещето ви. Неблагоприятно време за всевъзможни инициативи. Работният ден би трябвало да бъде ориентиран към възстановяване, доусъвършенстване, работа над грешките. Ще бъде вярно, в случай че по опция отложите срещите и избягвате интензивните контакти. Днес е по-добре да преразгледате остарялото, в сравнение с да създадете ново.

Днес могат да се повторят разнообразни обстановки от живота, които към този момент сте претърпели. Ако имате във вашето обграждане хора и след другарство с тях ви остават неприятни усеща, получавате възприятие на непълноценност, главоболие, стартирате да изпадате в меланхолия, това е идеалният миг да скъсате с тях връзки и да продължите напред.

В този ден процесите на подмладяване на организма са изключително дейни. Това е по този начин, тъй като насъбраната лунна сила от първите две етапи към този момент е толкоз мощна в нашето тяло, че тя стартира да циркулира в него по затворен кръг, безусловно измива, пречиства, възобновява всички органи и системи. Заедно с силата в организма, прелестно циркулират кръвта и другите течности и другите потребни субстанции. Ето за какво през този ден яжте повече храна, съдържаща потребни субстанции - тя ще бъде изцяло усвоена. Това придвижване на силата може да разбута някои дълбоки пластове на остарели психически проблеми. Не се вълнувайте. Отнесете се към тях умерено. Ако стартират да ви изтезават неприятни мемоари и видимо забравени проблеми, това значи единствено, че е пристигнало време да се отървете от тази хронична негативност. Това става посредством способи за филтриране на съзнанието. Едни от тях са работа с положителни утвърждения, работа с Рейки, хомеопатия.

Сексът в този лунен ден би трябвало да бъде новаторски, най-подходящото време за цялостно асимилиране на нови полови техники и пози, любовни игри. Сексът би трябвало да е деен, само че в случай че авансово се чувствате изтощени или неразположени, по-добре не предприемайте нищо, тъй като ще навредите на здравето си. Липсата на полово предпочитание в 13 лунен ден или чувство за отмалялост е сигурен знак, че сте изчерпали всички свои запаси и не сте разчели вярно силите си.

Следва 14 лунен ден от 19:45ч на 9 септември до 20:11ч на 10 септември

Слънчев календар – 23 безоблачен ден - Ден на свободата, по тази причина се оставете на потока на живота. Спокойно се отпуснете. Трябва колкото може повече да се радвате, а не да се уединявате и да се предавате на унинието. Време за смирение и обич. Денят е подобаващ за благородни инициативи и положителни каузи.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР