Луната става растяща. Слънцето и Луната са в квадрат -

...
Луната става растяща. Слънцето и Луната са в квадрат -
Коментари Харесай

Всичко, с което трябва да се справите днес, са вашите нерешени проблеми в миналото

Луната става растяща. Слънцето и Луната са в квадрат - Интуицията и съзнанието ще бъдат в несъгласие, не би трябвало да слушате вътрешния си глас през днешния ден.

Препятствия в делата, нервност. Има възможност от осъществяване на неточности, кавги, недоразумения и прочувствено напрежение. Жените може да имат здравословни проблеми. Съществува опция за противоречие, неразбирателство с противоположния пол.

Луната е в символ Водолей до 10:05 ч. Започва да се движи на луфт от 04:38 ч до 10:05 ч. През това време тя е непълноценна, по тази причина и всичко, което се предприеме ще бъде непълноценно.

В 10:05 ч Луната ще премине в символ Риби. Уязвими са ходилата на краката.

9-ти лунен ден стартира от 13:06 ч и продължава до 13:38 ч на идващия ден – той се смята за мрачен и тежък. Мнозина усещат неговото настъпване като изпитват безпричинни страхове, безпокойствие, имат главоболие, имат разнообразни неудачи. Денят, в който получаваме единствено неприятни знаци и към които би трябвало да се отнасяме деликатно: трезво да се мисли и прави оценка всеки. На този ден се изявява тъмната страна на човек, също така виждаме света като в погрешно огледало. Ние бъркаме, само че в това време се опитваме да настояваме непременно, макар здравия разсъдък, да потвърждаваме нашата истина. Ето за какво в деветия ден на Луната има голям брой кавги и спорове. Никой не слуша никого с изключение на себе си, и в това време всички са уверени в своята справедливост. Трябва да направляваме мислите и думите си, да се опитваме да не реагираме негативно на хората към нас (въпреки че ще бъде доста мъчно да се въздържаме, защото всички пороци, надълбоко скрити "черни " мисли ще се стремят да се осъществен, да се измъкнат от нас). Негативните действия в този ден могат да имат далечни последици. Конфликтите могат да зародят от нищото, по тази причина е целесъобразно да се заобикалят контакти, изключително с непознати хора. В този ден елементарно можете да бъдете привлечени към всяка случка. Не стойте за дълго време пред огледалото и в случай че има опция, не го гледайте въобще. Знак, че сте натрупали доста проблеми и е време да се върнете към традициите, да потърсите духовна храна, е в гърдите си да усещате някакво прилепяне.

9-ия лунния ден може да се назова ден за излекуване на кармата. Простете на себе си и на тези, които в миналото са ви обидили, развържете кармичните си възли. Този лунен ден носи огромна сила и затова знанието и използването на защитни практики получават изключително значение. Така да вземем за пример, в джоба си може да носите парче от "вашето " дърво, така наречен амулет, също и "вашият " камък върху пръстена на междинния пръст на дясната ръка също ще бъде ефикасен метод. Ако не разполагате с такива талисмани, тогава можете да вържете просто вълнен червен конец на китката на лявата ръка. Можете да отбраните дома си благодарение на стайни растения като здравец, розмарин, кипарис, роза или папрат. Много е хубаво да почистите осведомителното поле на дома си в този ден. На всеки един от нас идват в къщата разнообразни хора, в това число не доста приятни, носещи със себе си негативна сила. В допълнение, ние също внасяме доста отрицателни сили в нашия дом посредством нашето неприятно въодушевление, кавгите. Ето за какво е належащо понякога да се прави сходно пречистване. Може да обиколите жилището с горяща свещ в дясната ръка. Можете да прочетете молитва във всеки ъгъл на стаята, която знаете да вземем за пример "Отче наш " или да извършите изчистване с Рейки, в случай че сте отдадени в това. Добре е да се в профил негативната сила в къщата като опушите с пламнал изсъхнал жълт кантарион (магарешки бодил, тамян).

Днес би трябвало да бъдете доста деликатни във всичко: от потреблението на принадлежности за хранене до секване на пътя, защото вероятността от пострадване е огромна. В всекидневието може да се нараните или да се изгорите. В взаимозависимост от това през кой знак минава Луната, обърнете внимание на съответния орган (част от тялото). Например, както е в този момент Луната във Водолей, след това в Риби, внимавайте да не се спънете с някой крайник, до момента в който вървите.

На 9-ия лунен ден във всички връзки може да има спорове. Ето за какво, в случай че отивате на първа среща, е по-добре да я отложите с още един ден, тъй като човек може да наподобява напълно друг от това, което в реалност е. С дълготраен сътрудник не си коства да обсъждате проекти за бъдещето и възприятията в този ден. По отношение на запознанства в днешния лунен ден също не би трябвало да им се обръща внимание. На този ден има огромен късмет да срещнете любовта - заблуда, сексапил. Тази обич няма да донесе нищо друго с изключение на да сте като в мъгла, комплицирани и да си задавате непрекъснато въпроси като "ти сън ли си или те има? ".

Важно е да се правят единствено тези каузи, които не изискват съществено физическо натоварване. Ето за какво, откажете се от измиване на подове, пране на ръце и други такива досадни дейности. Подходящ ден за ухажване и грижи на растения и животни.

Болестите почнали в 9-ти лунен ден са рискови, изключително в случай че се съпровождат с висока температура. Възможно е да имате неприятни, мъчителни сънища (не би трябвало да им се вярва)

В 9-и лунен ден нищо не се случва инцидентно. Всичко, с което би трябвало да се справите през днешния ден, са вашите нерешени проблеми в предишното. Време е да ги решите. Всички наши мисли и стремежи не отиват на никое място, а са "записани " в астралната низина и рано или късно излизат на открито. Въпреки че денят е тежък и рисков, не допускайте мрачни мисли в мозъка си и не очаквайте проблеми към всеки ъгъл. Не забравяйте, че всичко, което мислим, безусловно го влагаме в нашия живот. Настройте се към позитивното усещане на живота и извлечете оптималната изгода от този ден.

9-ти лунен ден – знак: Млечен път, прилеп

Хората, родени през 9-ти лунен ден живеят дълго, само че нормално се усещат нещастни през целия си живот. Често страдат от човешкото недоумение, от персонални страхове и комплекси, мъчително одобряват всичко, което се случва с тях и постоянно стават подвластни от опиати и алкохол. Такива хора постоянно би трябвало да се чистят и да се стараят да се избавят от всички външни въздействия, отрицателни страсти, също по този начин да култивират в себе си алтруизъм, примирение и да се опитат да видят света откъм положителната му страна.

За тях е потребно от време на време да гладуват, да се занимават с практикуването на йога, да чистят силата си и непрекъснато да се самоусъвършенстват. Добре ще им се отрази да се извърнат към религията, която може да им помогне да се оправят с минусите си и да намерят успокоение за душата си. В 9-ти лунен ден нормално се раждат хора с сложен темперамент и в следствие с сложна орис.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР