Луната се намира все още в знак Риби, където се

...
Луната се намира все още в знак Риби, където се
Коментари Харесай

Астро: Всяко събитие може да се превърне в „последната преливаща капка”

Луната се намира към момента в символ Риби, където се усеща доста добре. Повишава се интуицията, сантименталността и мечтателността. Човек се настройва да възприема тайното, скритото, дълбокото. Има по-богат вътрешен свят с чувствителни и дълбоки прекарвания. Засилва възприятието за мистицизъм. Хората стават по-любящи, нежни и грижовни, като от време на време демонстрират същинска прочувственост. Полезно е да посетите галерия в музей, да гледате обичан филм, да отидете на спектакъл или просто да седнете в един ъгъл с том стихове в ръка.

В 10:20ч е последният аспект, който Луната подписва и това е квадрат със Сатурн. Тежък, спешен интервал. Емоционална меланхолия, отчаяние, утежняване на настроението. Трудно става общуването с началници, органи на властта, с по-възрастни хора, родители и с дами. Домашните проблеми могат да пречат на служебните отговорности, само че може и противоположното. Възможни загуби, задържане на процесите.

От 10:20 до 23:41ч Луната ще се движи на луфт, както виждате съвсем през целия ден. През това време не започвайте нови планове, значими неща с далечни проекти. Избягвайте значими срещи с нови хора през този интервал. Не правете скъпи покупки. Добре е да поставите нещата си в ред на работното място или вкъщи. Подходящо време за йога, медитация или духовна процедура. Почивката и сънят бързо ще възстановят силата ви. Време за отдих и срещи с другари. Добро време за пътешестване. Подобрената вътрешен глас или шестото възприятие ще ви оказват помощ при търсенето на нерешени вътрешни психически проблеми. Най-доброто време, с цел да се вслушате във вътрешното си Аз. В края на този интервал Луната се реалокира в символ Овен.

14 лунен ден продължава до 18:41ч. – доста деен, само че също по този начин рисков в това време. В подобен ден вътрешният спор със себе си може да стане изцяло нетърпим и даже нищожно събитие да се трансформира в "последната капка ", която прелива. Промени в настроението. Хората, които живеят без цел и без избран смисъл на живота, могат да преживеят меланхолия, тъй като няма излаз от лунната сила. Във връзка с това на 14-ия лунен ден съгласно статистиката се случват доста самоубийства. Подходящ ден да подобрите уменията и професионализма си във всяка работа. Вслушвайте се рекомендациите и препоръките на хората към вас, само че не подценявайте и вътрешната си вътрешен глас, тъй като през днешния ден тихият й шепот е доста мощен. Нашият вътрешен несъзнателен разум вижда всички вероятни и не толкоз вероятни разновидности на събитията.

14-ия лунен ден способства мощното подсилване на фамилията и връзките сред членовете му, дава взаимно съгласие сред по-младите и по-възрастните генерации. В допълнение способства и връзката на всички равнища с сътрудници и другари, както и с сътрудници и началници. Благоприятно време за полови връзки. Може са се пробват нови техники.

Можете да се занимавате с значими битови каузи, да организирате огромно пране или общо разчистване на дома. Също по този начин е добър ден за всевъзможен тип ремонт и строителство. Не би било неприятно енергийно да почистите къщата и пространството си.

Много добър ден за разчистване на червата и кожата. Постенето в този ден има мощен лековит резултат. Очите в този момент са изключително чувствителни, пробвайте се да не претоварвате зрението си. Не се предлага да бъдете в пасивно положение, физическата работа под каквато и да е форма е доста потребна.

Сънищата не се сбъдват на 14-ия лунен ден, само че от време на време дават доста скъпи инструкции.

Подстрижка – 14 лунен ден е подобаващ е за подстрижка и всевъзможни операции с косата. Всичко това освен ще укрепи вашите коси, само че и ще усъвършенства финансовото състояние, а шансът още веднъж ще обърне лице към вас. Обаче при луна в Риби не е уместно за подкастряне и за миене на косата. Може да се появи пърхут.

15 лунен ден стартира в 18:41ч и продължава до 19:13 на идващия ден

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР