Луната се движи на празен ход в знак Козирог до

...
Луната се движи на празен ход в знак Козирог до
Коментари Харесай

Днес е препоръчително да се веселите и да пеете

Луната се движи на луфт в символ Козирог до 12:28ч. Не предприемайте нищо значимо през това време.

Уязвими са костите, гръбначен дирек, стави, изключително коленете.

В 12:28ч Луната минава в символ Водолей.

Емоциите стават променливи, мъчно предсказуеми. Увеличава се потребността от повече независимост и нови неща. Съзнанието е по-отворено към нови хрумвания, автентичност. Любовта в същото време е разкрепостена, доминират другарските връзки.
Уязвими са сухожилията, вените, глезените и очите. Да не се натоварват. Чувствителна е нервната система.

21 лунен ден от 02:25ч на 26 април до 03:06ч на 27 април

Денят е мощно деятелен, с галактически нюанс. Мистерията на деня е алегорично съединяване на Дух, Душа и Знания. Енергията на това лунно денонощие е мощна и може да окаже помощ за бързите каузи. Подходящо за взимане на виновни решения, за дейни дейности, креативен напредък и ентусиазъм, един от най-творческите дни в лунния месец. Извършените в 21 лунен ден благотворителни действия, няколко пъти усилват богатствата карма.

Дадени клетви и обети получават огромна мощ в този момент, за това не е желателно да се нарушават. Време за групово, групово другарство. Не би трябвало да прекарвате дълго време в усамотение. Бъдете по-близко до хората, до другари, сътрудници.

21-ви лунен ден е деен, само че не би трябвало тази интензивност да се свежда единствено до физически проект. Физическите дейности би трябвало да имат духовна основа като йога, цигун, източни бойни изкуства, групови духовни практики. Препоръчва се пътешестване измежду природата в другарска компания, деен групов отдих също е удобен.

В здравно отношение денят е обвързван с черния дроб и неговата функционалност. Не е добре, в случай че имате проблеми с него точно в този момент. Причините могат да бъдат както в непотребното му натоварване, по този начин и заради продължителна физическа и духовна бездейност. В случай на заболяване не се залежавайте доста.

Човек роден в този ден е позитивен, ярък, постоянно изпълняващ дълга си по съвест, а не по обвързване. Понякога в този ден се раждат лекари от други светове.

Сънищата носят в себе си информация за това, какви вътрешни спорове пречат да се прояви креативната ви персона.

Подстрижката в този лунен ден е удобна, защото ще донесе наслада и триумф. Ще бъдете уверени в себе си, добре ще изглеждате и ще притегляте вниманието.

Днес е 7 безоблачен ден – Време за подсилване на традициите, за креативен инициативи. Не бива да сте мрачни в този ден. Препоръчва се да стартирате креативен каузи, да се радостните и да пеете. Не се застоявайте на едно място. Добър ден за пътешестване, както и да се прекара времето отвън дома. Общувайте, колкото може повече, бъдете открити.Може да се възнамерява бъдещето, да се намерения за по-далечни вероятности.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР