Луната продължава да e в знак Риби. По това време

...
Луната продължава да e в знак Риби. По това време
Коментари Харесай

Астросъветът за днес: Пострижете се сами

Луната продължава да e в символ Риби. По това време в хората отслабва възприятието за действителност, по тази причина е желателно да не приемате значими и виновни решения. Сега душата има потребност от прочувствени и естетически прекарвания. Засилва се мечтателността и сантименталността в хората. Стават грижливи и деликатни един към различен. Водните процедури в този момент са доста потребни. Време за усамотение и разсъждение. Особено уязвими са стъпалата. Препоръчва се по- малко вървене и меки обувки. Да се внимава с медикаментите и алкохола.

12 лунен ден продължава през днешния ден до 15:38ч – Този ден подготвя към положително, естетика и опция да бъдем в мир със себе си. Противопоказно е да се ядосвате и гневите. Не би трябвало да спорите, да обиждате или да се жалвате от ориста. Ще почувствате, че всичко, което се случва е за по-добро. Приемете почтено и умерено своята орис. Приемете, че вървите по собствен личен път, по тази причина не завиждайте на никого. Според вибрациите на започващият 12-ти лунен ден, потърпете малко със замисленото от вас преди да го превърнете в каузи. Вярващите да се извърнат към своя Ангел-хранител и да го помолят да ги поддържа тук на Земята в техните каузи, да им помогне да трансфорат фантазиите си в действителност. Помолете се за околните си. Включва се галактическата сила на любовта. Ден, в който молитвите биват чути, само че те би трябвало да са откровени и да идват от сърцето. Подстрижката в същото време усъвършенства здравето, освобождава ви от обидите и притегля благосъстояние. Косата ви и по този начин улавя духовната сила, само че в случай че още от сутринта подстрижете въпреки и няколко косъма, това ще ви настрои към силата на здравето и изобилието.

13 лунен ден стартира в 15:38ч и продължава до 16:10ч на идващия ден – е за приемане на нова информация, за струпване на познания, ден, в който можете да узнаете нещо ново и за себе си. Денят е удобен за интелектуални занимания, за работа с информация, за срещи, нови хрумвания. Най-доброто време за разкриване на нов тип действия, за разширение на бизнеса, сключване на споразумения, разширение сферата на въздействие. Може да се появи още веднъж остарял и пропуснат проблем. Значи е пристигнало време да се замислите за предишното и най-сетне да разрешите теглещите ви обратно нерешени витални задания. Период на корекции. Можете да внесете някои промени в живота си, връзките, работата. Не се доверявайте на първото усещане при запознанство. Скоро то може да се окаже лъжливо. Благоприятно е за козметични процедури. Закуската си я хапнете в усамотение, само че да не е изобилна. Чудесно е мюсли и чаша мляко. Можете да добавите орехи и други. В следобедните и вечерните часове можете да си хапвате към този момент по-обилно, тъй като 13 лунен ден е ден на яденето. Добре да се употребява жива храна - плодове и зеленчуци. Трябва да имате задоволително сили, с цел да извършите поставените пред себе си задания. Добре е да се храните в колектив - със фамилията, с другари. Може да посетите ресторант. Който се разболее в този лунен ден и отиде в болница, може да остане там за дълго.

Сексът би трябвало да бъде новаторски. Това е най-подходящото време за цялостно асимилиране на нови полови техники и пози. Да е деен, несметен, кондензиран със мощни усеща, до цялостно безсилие и приятна отмалялост. Но в случай че авансово се чувствате изтощени или неразположени, тогава не предприемайте нищо, тъй като ще навредите на здравето си. Липсата на полово предпочитание в тринадесети лунен ден или отмалялост е сигурен знак, че сте изчерпали всички свои запаси и не сте разчели вярно силите си.

Подстрижка (след 15:38ч до 16:10ч на идващия ден)- Подрязване на косите в този ден ще заздрави пикочно-половата и отделителната системи. Не ходете във фризьорският салон обаче. Всички операции би трябвало да извършите вкъщи, независимо, не поверявайте своята сила даже в ръцете на непосредствен човек. Косите ви в този момент одобряват и отдават сила, по тази причина е по-добре да я запазите за себе си.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР