Луната не е просто обект в космоса, тя има влияние

...
Луната не е просто обект в космоса, тя има влияние
Коментари Харесай

Какъв човек сте според фазата на луната, в която сте родени?

Луната не е просто обект в космоса, тя има въздействие върху всички нас. Нейните непрекъснато изменящи се етапи дават отражение върху хората съгласно интервала, в който те са родени.

Вечно хваната сред светлината на деня и тъмнината на нощта, луната е магична и има мощна мощ. Нарастващите и намаляващите етапи на луната се отразяват в свещените ритми на вселената. Луната е тази, която управлява приливите и отливите вътре и отвън телата ни.

Промяната е единственото нещо, което е непрекъснато и сходно на цикличната сила на майката природа, етапите на луната са отражение на нашето човешко развиване. Освен това луната е знак на нашия прочувствен свят, на женската сила.

В взаимозависимост от етапа на луната, в която сте родени, това ще даде отпечатък върху вашата персона. Има голям брой уеб сайтове в интернет, с чиято помощ може да определите в коя фаза на луната сте родени, а по-късно да разберете по какъв метод това ви въздейства:

  Новолуние
Новолунието е началото на новия лунен цикъл. Ако сте родени на новолуние, това значи, че вашият безоблачен знак е същият като вашия лунен знак. Този съвпад ви прави склонни към интроспекция и непрестанно душевно търсене, само че също по този начин и надълбоко интуитивни и забелязващи околната среда. Вие сте адаптивни, само че сходно на неналичието на видимост на луната по време на тази фаза, другите могат да ви разгадават по-трудно. Вие имате способността непрекъснато да се обновявате, притежавате пионерски дух и живо въображение. Родените на новолуние са същински визионери.

 Добави изложение
  Растящ полумесец
Ако новолунието слага началото на чисто нов цикъл, етапа на възходящия полумесец идва незабавно по-късно, с цел да задвижи семената на желание и да ги преведе в деяние. Растящият полумесец е интервал, кондензиран със мощ, ето за какво родените в същото време от месеца са по-склонни да поемат самодейността. Чиста воля и увереност са две съществени качества, които притежавате. След като сте се заели с някаква цел или предпочитание, вие не се отказвате – имате вродена пристрастеност към напредъка и постигането на резултатите, които търсите. Вие сте магнит за напредък и благоприятни условия.

 Добави изложение

 
Първа четвърт
Известна като междинната точка сред новолунието и пълнолунието, в тази фаза осветена е единствено едната половина от луната, до момента в който другата остава невидима. Луната като знак на нашия вътрешен свят, е разграничена на две, което значи, че в случай че сте родени в този интервал от месеца, вие въплъщавате и светлината, и тъмнината. Тази двоякост обаче може да бъде както доста мощна, по този начин и сложна. Може би сте човек, който е податлив да взима прибързани и импулсивни решения. За вас е значимо постоянно да търсите салдото, с цел да се чувствате добре.

 Добави изложение

 
Източник: rozali.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР