Луната е заета и това ни бе обяснено много ясно,

...
Луната е заета и това ни бе обяснено много ясно,
Коментари Харесай

Нийл Армстронг: Луната е заета и това ни бе обяснено много ясно

Луната е заета и това ни бе обяснено доста ясно, споделя приживе американският астронавт Нийл Армстронг. След признанието се пробва да се оправдае, че не го е споделил. През последните години обаче британски организации съумяват да получат от Пентагона фотографии от лунната повърхнина, запечатали разрушени градове.

Това удостоверява античното разбиране на хората, че Луната е обитаема. Разказано е в доста митове и предания. Дори средновековната инквизиция не се осмелявала да отхвърля обитаемостта на нощното величие, въпреки и да оповестила Луната за царство на Сатаната. Това разбиране надали е плод единствено на въображение, а евентуално и на наблюдения.

Вече няколко десетилетия лунният кратер Укерт кара учените да си блъскат главите, написа Бургас нюз. Той се намира в „ залив “, имащ формата на равностранен триъгълник. Нещо повече – на фотографиите е запечатана гигантска могила с височина три километра. По своя външен тип тя доста наподобява на градска кула. Недалеч от кулата се вижда великански рид с височина към 11 километра, разграничен от кулата. Но какво е това? Тъй като хората не могли сами да разрешат тази мистерия, вкарали я в компютъра. Очакванията да се получи нещо извънредно се удостоверили. Подробният разбор на структурата изяснил, че Кулата се състои от кристалообразно транспарантно вещество, наподобяващо стъклопласт, пластът на който закрива задоволителна повърхнина, имайки освен това характерна геометрична форма. НАСА и Пентагонът са провели към този момент своите секретни проучвания, които демонстрират, че нежният „ стъклопласт “ по своята конструкция повече наподобява на стомана, а трайността и здравината му нямат земни аналози.

 Нийл Армстронг: Луната е заета и това ни бе обяснено доста ясно Снимка: NASA on The Commons/flickr.com

На 20 юли 1969 на повърхността на Луната се спуска модулът Аполо-11. Армстронг и Олдрин в скафандри излизат на открито. И какво да видят? Астронавтите описват в ефир невероятни неща. На самия завършек на кратера в редица стоят големи кораби и следят жителите на Земята. Изведнъж кратерът е огрят от ярка светлина, връзката със Земята се срутва, само че бързо се възвръща.

Със боязън астронавтите съпоставят извънземните с огромни кукли. По-късно Олдрин и Армстронг описват, че били предизвестени за действителната опция за среща с пришълци. Но типът на непознатите кораби макар предизвестието им направил доста мощно усещане.

Астронавтите били просто изумени от техническите благоприятни условия на извънземните. Инженер, напуснал НАСА твърди, че за тази среща даже е бил уречен кодов израз. И астронавтите го употребявали: „ Дядо Коледа съществува “. Но всички фотографии били предадени на Централно разузнавателно управление на САЩ, което просто желало да предотврати суматохата измежду елементарните хора. А мотив за суматоха не липсвал. Земните поданици нямат задоволително дейно оръжие против НЛО. Френското лазерно оръдие Топ-2 се появява чак през 80-те години, когато с негова помощ свалили незнайни летящи обекти над територията на Южна Африка.

Без да са известни аргументите, американците спрели своята задоволително скъпа лунна стратегия и от дълго време не летят до там, въпреки в този момент технологиите да са надалеч по-напреднали. Въпреки че не са спрели да настояват, че Армстронг е свестен погрешно.

Но преди повече от 40 години полетите не били прекъснати незабавно. „ Аполо-12″ през целия си път до Луната е бил съпровождан от НЛО. „ Аполо-15″ доставил на спътника луноход, сходен на джип, на който предстояло астронавтите да пътуват по лунната повърхнина. Но още в първата минута над главите им минало нещо в бръснещ полет.

През април 1972 година до кратера Декарт каца екипажът на „ Аполо-16″ и насочва камерите към близките обекти. Абсолютно ясно се вижда грамадна паница, висяща над повърхността на Луната.

Последният земен гражданин, посетил Луната, е геологът Харисън Шмит през декември 1972 година Заедно с него на Луната е Юджийн Сернън – пълководец на експедицията. В края на морето на Яснотата те събрали оранжеви стъкълца, а след това видели оранжеви кълба, които се стрелкали по ската на кратера. Но и това не е всичко.

Пита се от кое място на Луната са се взели необятните следи, напомнящи полоси за политане и кацане? Някой е изравнявал релефа, изсичал е скалите и хълмовете. Кой е оставил по повърхността следи от тънки колела – не такива, като на руските луноходи?

Всичко това е истина, а не фантастика. И Армстронг несъмнено не дрънка празни приказки. През есента на 1973 година НАСА признава, че НЛО на Луната са следили повече от 20 астронавти. А шефът на лунната стратегия декор Браун в списание „ Изотера “ непосредствено споделя, че НЛО съществуват и че извънземните са надалеч по-силни, в сравнение с са се смятали по-рано. Но той, за жалост, нямал право да оповестява повече детайлности.

Луната е изследвана и от руски „ Луноход “-и. При това те са кацнали там преди американските модули. Напълно евентуално е космонавти да са видели НЛО и да са докладвали на управлението. Възможно е даже извънземните да са открили контакт с тях. Естествено във вестниците и в други налични в този момент източници, няма нищо по въпроса. Може би руснаците са разбрали, че контакт няма да бъде открит и престанали да летят до Луната. А може би тогавашният общоприет секретар на партията Никита Хрушчов скрито се е надявал на съюз с извънземните и е желал никой различен да не се намесва в това.

Космическата стратегия на тогавашния Съюз на съветските социалистически републики е имала за цел слагане на връх по престояване на човек в космоса. Но когато корабът бил в позиция, интервенцията по неразбираеми аргументи внезапно била стопирана. По данни на откривателите, които от Земята следили тази интервенция, корабът до самото му излизане в орбита бил съпровождан от НЛО, а след това почнали да си играят с него. Поради това изплашените до гибел водачи били върнати у дома. А след това сякаш поради сигурността този план бил преустановен.

През петдесетте години НЛО, които прелитали над Земята, се прибирали точно на Луната. Те били проследявани от секретните служби на държавните управления, фиксирайки траекториите им. Такива служби работили в пустинята Невада, в Аризона, в подземни бази в планините. Астрономите доста пъти са снимали галактически кораби над Луната.

В същото време нови феномени на непознатата лунна повърхнина притеглят вниманието на астрономите. Преместване на обекти, източници на светлина в кратерите, експлоадирания. Някои учени, като Фред Стеклинг да вземем за пример, почнали да търсят пояснение, само че нито едно от тези феномени не било коментирано по какъвто и да е метод.

Тогавашният президент на Съединени американски щати Кенеди бил доста заинтересуван от програмата, за която към този момент са изразходвани няколко десетки милиарда $. Но в случай че извънземният разсъдък освен е желал да влезе в контакт, само че е бил и срещу неканените посетители, тогава е трябвало Кенеди в прав текст да изясни на данъкоплатците какво е ситуацията. Именно това е възнамерявал, съгласно някои, да направи в Далас, само че снайперистът му запушва устата вечно.

Луната има доста малко ядро, чудноват е съставът на почвата й. Освен това нещо е принудило Луната да се движи по този начин, че тя е обърната към Земята единствено от едната си страна. А другата част от повърхността – повече от 40 % от целия ни небесен сателит, остава незабележим за земните поданици. Който следи тематиката сигурно е забелязал, по какъв начин макар напредването на технологиите, галактическите страни се вършат в продължение на десетилетия, че Луната не ги интересува. Което потвърждава правотата на Армстронг. От година-две насам обаче нещата внезапно се трансформираха – китайци, индийци, руснаци съвсем по едно и също време оповестиха негласна конкуренция за изпращане на експедиции до Луната. Руснаците даже оповестиха, че набират доброволци за полета, който би трябвало да се осъществя до няколко години.

Вижте още:

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР