Луната е в знак Водолей, където ще остане до 23:22ч

...
Луната е в знак Водолей, където ще остане до 23:22ч
Коментари Харесай

Астро: Луната във Водолей предразполага човек към доброжелателно отношение

Луната е в символ Водолей, където ще остане до 23:22ч на 19 октомври.

В този интервал хората се стремят към цялостна и безгранична независимост и не желаят да поемат отговорности и отговорности, които я лимитират. Рутинната работа не се отразява добре. Трудно ще се вземат решение ежедневните проблеми. Интересите са ориентирани към новото, забавното. Луната в този знак носи разнообразни изненади, срещи с разнообразни хора. Увеличава се вероятността от повреди на електрозахранването, домакинските уреди, информационните връзки. Луната във Водолей подготвя човек към благожелателно отношение, само че съблюдава спазването на отдалеченост сред себе си и другите. Не допускайте никого в душата си, даже събеседникът ви да ви внушава доверие! Почетете някоя книга, тъй като точно тя ще ви помогне да съхраните хармонията в душата си в този ден.

Уязвими са глезените.
Хронология на лунните дни:
10 лунен ден стартира от 15:18ч на 17 октомври и продължава до 15:56ч на 18 октомври.

Десетият лунен ден носи най-мощната удобна магия на целия лунен месец.

Денят символизира цялостна чаша. Цялата сила, която носи нощното величие остава събрана вътре в тази „ чаша” и може да бъде употребена единствено за положителни и благи каузи. Възползвайте се от всички благоприятни условия. Плановете могат да се приведат в деяние. Получавате опцията да употребявате силата на Вселената, която оказва помощ да реализирате своите проекти. Предприемайки стъпка към вашата цел, вие към този момент не го вършиме сами, а благодарение на по-висши сили. Това е като протегната отсреща общителна, мощна ръка на галактическия асистент. Началото на всяко значимо дело може да бъде положено в този лунен ден. Добре е да се вършат огромни покупки, които усъвършенстват живота – пазаруване на апартамент, недвижими парцели, коли, бижута.
Десети лунен ден се свързва с мъжката сила, само че тя не е нападателна, а се намира в естетика, уравновесена и уравновесена. Денят е доста удобен за всяка активност, както за духовна (поклонение, посещаване на свети места, с цел да се вземе най-много от съзидателната енергия), по този начин и за всемирски каузи - сватби, празници, влизане в нова служба, пускане на план, сключване на контракти.

Десетият лунен ден е ключът към началото на въплъщението на мечтаното. Това е ден на мощ и господство. Съзидателните сили на Луната са в естетика и налични за индивида.

Благоприятно време за обич, творчество и духовно търсене. Всички каузи вървят добре. Дори да има неподходящи събития, те ща са краткотрайни и няма да нанесат осезаема щета. Продуктивни ще са пътуванията и договарянията.
Десетия лунен ден е удобен за развиване на партньорските връзки, за подсилване на връзките и контакти. Хубаво е да посветите време на родители, близки, децата, фамилията. Добре е да посетите и родителите на вашата половинка, а децата да поддържат връзка със своите баби и дядовци. Да се заобикаля уединението.

Не се предлага да се подстригвате.
Следва 11 лунен ден, който стартира от 15:56ч на 18 октомври и продължава до 16:29ч на 19 октомври.

Един от най-силните енергийни дни. Жизненият капацитет оптимално нараства. Човек се усеща изпълнен със мощ, самонадеяност, възторг и стремежи за дейности. Тази мощ би трябвало да бъде отправена към съзидание. Не се предлага нито бездейност, нито да се претоварвате. Необходимо е да се прояви повече нерешителност и внимание във всички каузи. Всичко, което започнете в този момент, би трябвало да бъде доведено до край. Сдържайте се от пристъпи на яд и гняв. Изходът от събитията ще е мъчно предсказуем. Не участвайте в рисковани мероприятия.

Подходящо е за начало на недояждане. Заболяванията почнали в този интервал са по-опасни за дамите. Денят е комплициран, по тази причина нощта ни дава подобаващ отдих. Сънищата нямат никакво значение.
Секс - В този лунен ден при човек се следи нараснала половост. Това е времето за ексцентричен, неукротим секс, само че единствено в случай че е по взаимно предпочитание. Сексът в този момент би трябвало да се основава на духовна основа, а не на животинската сласт. В противоположен случай може да възникне главоболие или болки в гърба.

Подстригване - В този интервал можете да се подстригвате, а в случай че не сте имали такива планове, то подрежете косата си най-малко на милиметър. Това ще освободи непотребната отрицателна сила.
Днес е 2 безоблачен ден – Бъдете милостиви. Помагайте на нуждаещите се, само че не давайте пари на заем през днешния ден. Добре е да се поддържа връзка, да се водят диалози, дискусия. Помислите би трябвало да са чисти и ориентирани към благи каузи. Благоприятно е за шопинг. Препоръчва се да се избавите от ненужни връзки и лъжливи другари.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР