Луната е в знак Везни от 07:58 ч и ще

...
Луната е в знак Везни от 07:58 ч и ще
Коментари Харесай

Денят на грехопадението е

Луната е в символ Везни от 07:58 ч и ще остане тук до 11:55 ч на 16 август. Планетните въздействия подготвят към народна власт, колегиалност, съдействие. Накарайте детето ви да се почувства пълновръстен член на фамилията. Проявете нужното почитание към него. Обърнете му задоволително внимание. Хубаво ще е, в случай че в същото време вземете взаимни фамилни решения, като да вземем за пример къде ще отидете на отмора. Погрижете се всичко да бъде в ред в дома ви. Добър интервал за помирение, за възобновяване на смутени връзки.

Хората стават по- миролюбиви, подсъзнателно заобикалят разногласията и споровете, само че са склонни към колебливост, изпълват се с съмнения и подозрения. Сега откровеността може да ви сближи със събеседника ви. Идете на посетители на другари или вие ги поканете. Романтична вечеря на свещи може да изиграе значима роля за вашите интимни връзки.

Най-уязвими сега са бъбреците, ендокринната система, най-много подстомашната жлеза. Хора с диабет и проблеми с панкреаса би трябвало да изключително деликатни. Сега е най-подходящо да се стартира стратегия за намаляване и съответните процедури. Много подобаващи са занимания с йога, защото привеждат енергийната система в равновесие.

4 лунен ден от 09:55 ч на 14 август до 11:05 ч на 15 август.

Символ на 4-ти лунен ден е “Райското дърво” или “Дървото на познанието”. Спомнете си за Адам и Ева които вкусили от неразрешения плод от дървото на познанието и направили грехопадение. И този ден е подобен - ден на грехопадението. Възможни са всевъзможни изкушения да ви съблазнят, може да ви се наложи да избирате сред положителното и злото. Затова е най-добре да прекарате деня в усамотение, да практикувате изкуството на богатите “нищонеправене” и да не вземате скорострелни решения. Особено настояща е поговорката през днешния ден: “По-добре 10 пъти премисли, тогава режи”.

Това е първият от неподходящите дни - лицемерен ден. На дейностите на човек, светът стартира да реагира точно в този лунен ден. Ако обръщате внимание на знаците на ориста, то ще можете да определите дали държите верен курс.

Количеството контакти следва да се лимитират през днешния ден. Не е изключително уместно да се работи в групи. Желателно е да останете пасивни и повече време да прекарате в усамотение. Ако не можете да останете сами или не ви подхожда, тогава прекарайте в фамилен кръг, само че по-добре не излизайте, в случай че е допустимо. Може да имате дейни контакти, само че се въздържайте да вземате бързи решения. Забранено е да се произнасят неприятни думи дори въображаемо, тъй като в този момент имат огромна мощ. Не би трябвало: да се потегля на странствуване, да се късат цветя, да се режат дървета.

Здраве - Болестите зародили през днешния ден, може да получат затруднение и да бъдат продължителни, в случай че не им се обърне незабавно съществено внимание и не стартират да се лекуват в точния момент. Обикновено протичат тежко. Особено уязвими са адамовата ябълка, гръкляна и шийните прешлени.

Секс - Необходимо е да бъдете деликатни в интимните взаимоотношения и да се употребяват по-леки форми на секс. Ако дамата е девствена, то се предлага да не го прави за първи път тъкмо в този момент.

Подстрижката не е най-хубавото решение в този ден. Замислените цели и каузи могат да се провалят.

Сънищата мога да покажат изкушенията, на които подсъзнателно сте подготвени да се поддадете или проблеми, свързани с вашия вътрешен избор за положително и зло. Често в 4-тото лунно денонощие човек сънува своите родители. Това значи, че от тях са унаследени някои проблеми, които се нуждаят от срочно позволение.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР