Луната e в знак Везни от 00:04ч на 23 януари

...
Луната e в знак Везни от 00:04ч на 23 януари
Коментари Харесай

Днес сексът е творчески акт

Луната e в символ Везни от 00:04ч на 23 януари до 05:58ч на 25 януари.

Дните са изпълнени с силата на сътворението, а тъгата, споровете и негативизмът са оставени настрани. През този интервал ще постигнете най-хубав прогрес в самостоятелния бизнес. Запазете концепциите си за себе си, преди да бъдат осъществени, тъй като те елементарно могат да станат непознати.

За множеството хора интервалът на прекосяването на Луната през знак Везни значи приятни и спокойни дни. Рязко нараства емоционалността и ползата към противоположния пол.

Сега може да бъде нарушено равновесието в организма и да се обадят болните бъбреци, ендокринната система (особено подстомашната жлеза), цистит, проблеми с кожата и кръвта. Препоръчва се да не се отдавате на излишества в яденето и пиенето, да не се пуши и да не се злоупотребява с пиенето. Обърнете внимание, че не би трябвало да се простудява региона на кръста и бъбреците, както и да не настиват краката. Обличайте се топло. Цялостно недояждане в този интервал е нездравословно.

Рецепта при цистит: 2 супени лъжици люспи от лук се заливат с 400 мл кипяща вода. След изстиване се прецежда. При изострен цистит се пие от отварата по ¼ чаша два пъти на ден в продължение на 3-5 дни. При продължителен цистит – 2 супени лъжици 3-4 пъти на ден в продължение на 10 дни. Същата запарка оказва помощ при аменорея.

Лунен календар: продължава 21 лунен ден до 23:13ч

Денят има мощна сила, която разсънва в човек възприятие за правдивост, увереност, храброст. 21 лунен ден е сходен на третия, само че в него има доста по-малко позитивност. Символи на деня са кон, каляска. Тялото е колесницата, разсъдъкът е колесничаря. Благоприятно време за дейни дейности, за олицетворение на хрумвания в съответни каузи, само че единствено позитивните каузи ще бъдат осветени.

Енергията на деня се демонстрира посредством работата и ритъма на сърцето, изобщо вътрешният темп на организма и циркулацията на кръвта. Противопоказно е натоварването на черния дроб и кръвоносната система. Яжте храни с червен цвят и кисел усет: нар, моркови, цвекло, червени боровинки. Не се предлагат белтъчни храни и артикули с нараснало наличие на мазнини, защото нарушават формулата на кръвта. Физическите извършения са доста потребни, само че в случай че се вършат единствено в този ден, няма особена изгода от тях. Не започвайте изначало, а продължете – единствено тогава ще съумеете. Храмът на душата се построява, когато всеки ден слагате тухли в него. Тогава ще бъде забавно да живеете в него и да съзерцавате живата хубост, която вие и Бог сте произвели и изпълнили с наслада. Полезно е да изчиствате аурата със сладостен мирис.

Този ден се назовава „ ден на братството “. Всякакви групови действия са удобни. Не бива да се демонстрира нарцисизъм, еснафщина. Може да се наложи да жертвате своите ползи. Останете на страната на справедливостта и защитавайте своето мнение. Не лъжете и не позволявайте на другите да ви лъжат. Слушайте интуицията, тя знае отговорите на всички въпроси и през днешния ден сигурно ще е вашият най-хубав консултант.

Сега не трябва да оставате сами дълго време, нужно е да сте по-близо до хората, да прекарате този ден с другари или сътрудници от работа. Ако сте имали първата си среща в двадесет и първия лунен ден, смятайте себе си за късметлия. Тези връзки постоянно се трансформират в съществени.

Днес сексът е креативен акт и би трябвало да бъде деен, деятелен, изобретателен, изпълнен с нови хрумвания, техники и позиции. Представете си, че телата ви са в ръцете на Божествен Скулптор, който ви извайва посредством Любовта. Предайте се на фантазиите си, не се сдържайте.

Подстрижката в този лунен ден е удобна, защото ще донесе наслада и триумф. Ще бъдете уверени в себе си, добре ще изглеждате и ще притегляте вниманието. Ако зародят проблеми с финансите или със здравето, то подстрижете малко, няколко косъма и всичко ще се реши от единствено себе си.

Някои мистични учебни заведения настояват, че благотворителните каузи, осъществени в двадесет и първия лунен ден, няколко пъти усилват положителната карма и оказват помощ да се освободим от негативната, създавайки по-добри условия за идващото прераждане.

Следва 22 лунен ден от 23:13ч на 23 януари до 00:23ч на 25 януари

Слънчев календар – 9 безоблачен ден (от изгрев до изгрев) – Денят на Огъня е обвързван с голяма мощност, способства многостранното креативно развиване и уголемение на опциите на индивида. Ако имате напредък на силите през днешния ден, това е добре. Подходящо е да се стартират нови и съществени каузи. Полезно е да се върви пешком. Време за пост. Покупки – единствено най-необходимото, това, което ще ви би трябвало скоро. Хубаво е да се посети църковен храм. Препоръчва се дома да се очисти от отрицателна сила, да се държи непрестанно запалена свещ, лампа.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР