Луната е в знак Везни и се движи на празен

...
Луната е в знак Везни и се движи на празен
Коментари Харесай

В този ден можете да намерите отговори на нерешени въпроси

Луната е в символ Везни и се движи на луфт до 13:57ч, след което минава в символ Скорпион.

Постепенно стартира да се натрупва напрежение. Денят е обвързван с подражанието, пасивното следване на непознатите мисли. Всеки би трябвало да работи над своите неприятни и нечисти мисли, да развива обективност за света, да се постарае да се види от страни.

Уязвими стават половите органи.

Лунен календар – 27 лунен ден от 03:43ч на 1 декември до 05:00ч на 2 декември

Доста прелестен и спокоен ден от лунния цикъл. Подобно на предходните лунни дни и този е отдаден на духовното развиване. Идеално подхожда за медитативни практики, защото оказва помощ да се реализира цялостно разпределяне, належащо за реализиране на вътрешната естетика. Изострят се чувствителността и интуицията, може да получите ентусиазъм.

Денят е кондензиран с информация и в случай че внимавате за това, което се случва към вас, а също и да се вслушвате във вътрешния си глас, ще имате опция да намерите отговори на нерешени въпроси или да видите истината за нещата. Творческият метод ще помогне да се намерят нови способи за решение на избрани задания.

Днес средствата дадени за щедрост, след това ще се трансфорат в придобивки, освен духовни, само че и материални.

Добре е да се даде на тялото физическо натоварване, само че неговата активност би трябвало да бъде умерена. Добър интервал за осъществяване на здравни и общоукрепващи комплекси. Препоръчва се деликатно да се правят закаляващи процедури, да се ограничи потреблението на синтетични лекарствени средства, в случай че е допустимо, да се заменят с естествени аналози. За лекуване е добре да се употребяват естествени и хомеопатични медикаменти.

Този лунен ден е подобаващ за отмора. Можете да вършиме това, което желаете. Например да слушате музика, да гледате филми, да четете обичана книга. Подходящо време за разнообразни техники, като духовни практики, медитация, Ци-гун, йога.

Секс - В основата на секса би трябвало да стои духовната връзка, близостта сред двамата, а не елементарната физиология.

Покупки – Практически може да се купува всичко, което ви би трябвало, значимото е покупката да не е прекомерно скъпа.

Подстригването е уместно е за всички, които се грижат за външния си тип и желаят да създадат усещане, както и за смяна на имиджа. Ще се ускори вашето омагьосване и реализиране на триумф пред близките.

Слънчев календар - 16 безоблачен ден - Това е чист, непоколебим и непорочен ден. Ден за смирение и отмъщение за греховете – всяка неправда е наказуема. Трябва да сте извънредно почтени, изпълнителни и учтиви. Спазвайте обещанията си, дръжте на думата си. Помнете, че Небето се отклонява от измамниците и нечестните люде. Исканията и молитвите към Бога и Висшите сили в този момент най-често доближават до тях и се извършват в този ден. Полезно е да се молите и покаете за всичките си грехове и неправилни действия. Добре е да гледате огъня на запалена свещ, до момента в който се молите.

По-важни аспекти:
Нептун излиза от ретроградност
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР