Луната е в знак Телец и се движи на празен

...
Луната е в знак Телец и се движи на празен
Коментари Харесай

 Един от най-веселите и щастливи дни по лунният календар

Луната е в символ Телец и се движи на луфт от 04:30ч до 12:01ч - да не се подхваща нищо значимо.

Уязвими са гърлото, ендокринната система, органите на речта, челюсти, зъби, уши. Избягвайте да напъвате гласовите връзки, пазете гърлото от студени питиета, врата от стоене на течение, правете извършения за шията, отложете визитата при ортодонт.

В 12:01ч Луната минава в символ Близнаци

Ключовите думи са активност и интензивност. Започват да нарастват отзивчивите качества. Това е времето на лекомислените и повърхностни действия и непредвидените решения. Полезно е да танцувате или да гледате танцуващи хора, да бъдете в приятна компания, на красиви места, да поддържате връзка с обичан човек, да се занимавате с творчество. Не е уместно за занимания с рутинна работа.

Сега са уязвими белите дробове, постоянно може да има затруднено дишане и запъхтяване. Бъдете деликатни с ръцете и плещите, не ги натоварвайте. Съществува огромна възможност от контузии. Уязвима е още нервната система.

Грижа за растенията –Добре е за битка с вредителите или да се вземат профилактични ограничения. Например, можете да пръскате с разтвор от чесън и калиев перманганат. Добре е да се наторят цветята. Не е уместно за сеене и пресаждане. Неблагоприятно е за щедро поливане.

Продължава 17 лунен ден до 18:28ч на 2 ноември (от 17:59ч на 1 ноември)

Този ден е обвързван със Слънцето и е един от най-веселите и щастливи дни на лунния месец. На този ден в антична Гърция са устройвали свещените вакханалии и е бил отдаден на господ Дионисий. Ден за разкрепостяване, изоставяне на задръжките и вътрешна независимост. Луната освобождава хората от стеснения и комплекси.

Позитивната сила на деня разкрива най-хубавите качества в индивида. Енергията би трябвало да се направлява в креативното русло, за съзидание или в любовта. Ден, в който би трябвало да бъдете великодушни, да доставяте наслада на околните си и да не отказвате нищо на децата.

Засилват се възможностите да срещнете своята половинка, в случай че още не сте я намерили. Жените в този ден са най-привлекателни и женствени, и могат да се възползват от това преимущество. Денят е предопределен от самите висини за съдбоносни срещи, самопризнание в обич.

Денят е обвързван с интуитивното знание, екстаза, преображението. Не бива да се напрягате, да нервничите. Всяка работа би трябвало да носи наслаждение. Не живейте по проект, тъй като всичко може да се получи не по този начин, както сте го възнамерявали.

Сега може да се яде и пие всичко, само че по-добре избягвайте това, от което ще ви стане тежко. В този лунен ден е хубаво да се пие вино - най-добре алено. Болестите на деня имат блестящо изявени признаци, остра и дълга дълготрайност.

Подходящо време да се съберете цялото семейство и даже без мотив да си устроите фамилна вечеря, с цел да се насладите на общуването. Прекрасен ден за обич и секс. Отпуснете се, отдайте се на желанието си, няма потребност да сдържате своите еротични мечти.

Следва 18 лунен ден от 18:28ч на 2 ноември до 19:02ч на 3 ноември

17 безоблачен ден – Денят е добър за делата, които изискват бързи решения, само че нищо не завършвайте, нищо не планирайте. Желателно е да бъдете доста деликатни с думите в този ден. Подходящо е да се посети църковен храм. Добре е да разхвърляте храна за птиците и животните. Хубаво е да постоите малко напразно да ви подуха.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР