Луната е в знак Телец до 04:47ч на 16 юни Чудесно

...
Луната е в знак Телец до 04:47ч на 16 юни
Чудесно
Коментари Харесай

Днес може да намерите търсените отговори или да видите истината за нещата

Луната е в символ Телец до 04:47ч на 16 юни

Чудесно време за решение на на практика въпроси. Новите инициативи са съпроводени с компликации, само че започнатите планове умерено могат да се завършат. Добре е да се отсрочат делата, които изискват бързи реакции, бързи решения и предвидливост. На напред във времето излизат материалните ползи и желания. Лунното въздействие прави хората по-упорити и напористи, предпочитащи повече да се доверяват на себе си, в сравнение с да разчитат на непозната поддръжка. Търпението удивително нараства.

Хубаво е да се разхождате измежду природата, да прекарате повече време на слънце, да се насладите на вкусна храна, на красиви гледки, на удобна конюнктура.

Избягвайте да пиете студени питиета, както и викането. Да се заобикаля хирургична интервенция в региона на гърлото, носа, зъбите, ушите, врата, ларинкса, трахеята,  щитовидната жлеза, защото в този момент са доста уязвими.

Лунен календар: 27 лунен ден от 03:40ч на 15 юни до 04:09ч на 16 юни

Доста прелестен и спокоен ден от лунния цикъл. Подобно на предходните лунни дни и този е отдаден на духовното развиване. Идеално подхожда за медитативни практики, защото оказва помощ да се реализира цялостно разпределяне, належащо за реализиране на вътрешната естетика. Изострят се чувствителността и интуицията, може да получите ентусиазъм.

Денят е кондензиран с информация и в случай че внимавате за това, което се случва към вас, а също и да се вслушвате във вътрешния си глас, ще имате опция да намерите отговори на нерешени въпроси или да видите истината за нещата. Добър ден за научни проучвания. Творческият метод ще помогне да се намерят нови способи за решение на избрани задания.

Днес средствата дадени за щедрост, след това ще се трансфорат в придобивки, освен духовни, само че и материални. Добре е да се работи по обществени въпроси. Възможно е дейно да се решат проблемите, свързани с финансовата и комерсиалната активност. Но другите интервенции в региона на недвижимите парцели се предлага да бъдат отсрочени за друго време, защото през днешния ден шансът може да ви прескочи.

Този ден е мощно обвързван с интуицията. Интуитивно можете да получите всевъзможни секрети познания. Денят дава обещание доста непредвидени открития. Възможни са прозрения - можете ненадейно да откриете излаз от сложна обстановка, която ви преследва.

Добър интервал за осъществяване на здравни и общоукрепващи комплекси. Препоръчва се деликатно да се правят закаляващи процедури. Полезно е постенето и гладуването. Добре е да се даде на тялото малко физическо натоварване, само че неговата активност би трябвало да бъде умерена. Подходящо време за разнообразни техники, като духовни практики, медитация, Ци-гун, йога.

Препоръчва се да се ограничи потреблението на синтетични лекарствени средства, в случай че е допустимо, да се заменят с естествени аналози. За лекуване е добре да се употребяват естествени и хомеопатични медикаменти.

Този лунен ден е подобаващ за отмора. Можете да вършиме това, което желаете. Например да слушате музика, да гледате филми, да четете обичана книга.

В основата на секса би трябвало да стои духовната връзка, близостта сред двамата, а не елементарната физиология.

Покупки – Практически може да се купува всичко, което ви би трябвало, значимото е покупката да не е прекомерно скъпа.

Подстригването е уместно е за всички, които се грижат за външния си тип и желаят да създадат усещане, както и за смяна на имиджа. Ще се ускори вашето омагьосване и реализиране на триумф пред близките.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР