Луната e в знак Риби до 08:28ч. на 22 януари.

...
Луната e в знак Риби до 08:28ч. на 22 януари.
Коментари Харесай

Не разказвайте на никого за сънищата си днес

Луната e в символ Риби до 08:28ч. на 22 януари. Повишава се чувствителността, състраданието и екстрасензорните качества, способността към самоизразяване и интуицията. Може да зародят търкания, недоверчивост към близките, елементарно поддаване на внушения и непознато въздействие. Ако се занимавате с креативна работа, то в този момент е уместно време да станете по-активни. Вниманието ви може да е концентрирано върху духовните тематики. В любовните каузи би трябвало да се прояви огромна нерешителност. През това време хората са склонни да гледат на всичко през розови очила. Чувствата могат да бъдат прекомерно засилени, сърцето прекомерно намерено. Лесно се вземат непознатите усеща за лични. Хората са прочувствено нестабилни. Особено уязвими са стъпалата на краката. Препоръчва се по-малко да вървите и да носите комфортни и меки обувки.

6-ти лунен ден стартира в 10:14ч. и продължава до 10:42ч на идващия ден. Първият от “благословените дни”. В този ден към земята идва мощен енергиен поток. Ден на интуитивното познание. Наблюдавайте и търсете към себе си знаци. Добре е да се посвети на самоусъвършенстване. Този ден е изключително удобен за смелите и амбициозни планове. Мечтайте, дерзайте, старайте се да бъдете по-добри от останалите и шанса обезателно ще се усмихне! Денят е спокоен и кротичък. Може да медитирате, да палите благовония или да приемете ароматерапевтичен масаж. Да се отдели внимание върху аурата на деня. Постарайте се да не нарушавате неговата мека атмосфера с битови кавги, да не изпускате нервите си. Ден за обич, примирение и амнистия. През този ден не би трябвало да изразявате недоволството си от живота, от събитията, от себе си или другите. Всичко би трябвало да се приема такова, каквото е.

Не напъвайте мисълта си с житейски грижи. Оставете я свободно да си “плува”. Възприемайте труда като неотменна част от битието. Самочувствието ви ще зависи преди всичко от държанието ви. Ако ви е тъжно на душата, ще стартират да ви изтезават хронични недъзи. Ако съумеете да се отпуснете - нищо няма да ви боли. Уязвимо е гърлото. Трябва да се пази от настинка, от крещене.

Секс - В този лунен ден половите връзки би трябвало да бъдат спокойни и нежни. Това е време за класическия секс с обичайни пози. Обезателно се въздържайте от техники, които изискват дейни дейности. Наблегнете повече на нежните думи, ласките, целувките, прегръдките. Шести лунен ден е добър за секс на по-възрастните хора с влошено здравословно положение.

Подстрижка – Ако сте решили скоро да се подстригвате, то през днешния ден е един от оптималните дни за това. Подстрижката способства възстановяване на вашето здраве. Ще се намерят нови начини за нови финансови източници в скоро време.

Сънища – За сънищата си е по- добре на никого да не разказвайте. Към тях се отнесете напълно деликатно, защото се смятат за оракулски. Символите могат да открият на индивида освен за него, само че и за бъдещето му. Много е значимо да се доверите на интуицията си. За сънищата, които сте видели през 6-то лунно денонощие, не би трябвало да разказвате на никого. Ако ви се присъни прочут човек, това значи, че или нещо му е нужно или че той има да ви връща някакъв дълг.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР