Луната е в знак Риби до 06:27 ч на 14

Луната е в знак Риби до 06:27 ч на 14 ...

Астросъветът днес: Постарайте се да мислите само положително.


Луната е в знак Риби до 06:27 ч на 14 април. Повишава се чувствителността, състраданието и екстрасензорните способности, както способността към самоизразяване и интуицията. Чувствата могат да бъдат твърде интензивни, сърцето прекалено открито. През това време хората са склонни да гледат на всичко през розови очила, но и са емоционално нестабилни.

В любовните дела трябва да се прояви голяма предпазливост. Може да възникнат търкания, подозрителност към околните, лесно поддаване на внушения и чуждо влияние. Ако се занимавате с творческа работа, то сега е подходящо време да станете по-активни. Вниманието ви може да е съсредоточено върху духовните теми.

Краката сега са много чувствителни, така че обърнете достатъчно внимание на своите обувки - те трябва да бъдат максимално удобни.

26 лунен ден започва от 05:16 ч и продължава до 05:47 ч на следващия ден.

Постарайте се да мислите само положително. Създадените през този ден мисли могат съществено да повлияят на вашето бъдеще. Много енергия отива за празно дърдорене - следете за думите си или по-добре замълчете. Необходимо е да мобилизирате цялата си воля, за да не се поддавате на изкушенията и провокациите. Нужно е да се запази спокойствие и въздържание.

26-ти лунен ден се счита за един от критичните. При спорове не се стига до добри резултати. Съществува опасност да изразходвате енергията си напразно. Затова се препоръчва да се въздържате от активни действия, да почивате и да не хабите силите си. Днес не си струва да предприемате и да започвате нищо, тъй като всичко ще донесе само загуби и вреда.

Необходимо е да се откажете от ненужните връзки и контакти, да избирате хората, с които общувате. Трябва да бъдете максимално сериозни и внимателни. Сега хората са склонни към глупаво поведение, да прахосват пари на вятъра, да правят ненужни покупки. Има голяма вероятност от кражби и загуби. Не се препоръчва физическото натоварване. Трябва да избягвате димът и задимените помещения. Опасно е да се вадят зъби!

Диета - Препоръчително е да ядете риба, но друго месо се изключва. Противопоказно е да ядете кръгли и водни плодове и зеленчуци.

Няма да е зле, ако в този ден се ограничите от храна и секс, тъй като лесно се изразходва ценна енергия за ненужни цели.

Секс - По-добре е да се въздържате от сексуални занимания, тъй като те няма да могат да ви донесат очакваното удовлетворение. Противопоказен е секса за еднополови връзки и за секс с непознати.

Фитнес – На тренировки и фитнес изпълнявайте само разхлабващи, разпускащи и стречинг упражнения.

За бизнес е опасен този период. За предпочитане е да се отложат финансовите операции, въздържайте се от сключване на сделки, договори и всякакви търговски операции. Счита се, че всички дела, свързани с бизнеса в този ден са обречени на неуспех, даже, ако в началото всичко да изглежда, че върви добре.

В работните колективи могат да възникнат също скандали и спорове. Може поради амбиции да се оспорват авторитети и има шансове това да премине в изясняване на отношения. Бъдете предпазливи – не допускайте високомерие от ваша страна, тъй като може много да загубите. Тъй като все пак трябва да се работи, то нека работата да бъде лека и да не изисква излишно напрежение на силите.

Подстрижка и подравняване на косата не планирайте. Това може да доведе до сриване на вътрешната енергия и до депресии.

Сънища - Днес сънищата имат отношение към важни решения във вашия живот. Да видите на сън кошмари - прояснение на заплетени ситуации. Образите в съня отразяват тъмната страна на човешката личност, изплуват от подсъзнанието.

Източник: novini.bg