Луната e в знак Риби до 04:10ч на 18 април Повишава

...
Луната e в знак Риби до 04:10ч на 18 април
Повишава
Коментари Харесай

Денят дава „зелена светлина“ в действията

Луната e в символ Риби до 04:10ч на 18 април

Повишава се и сантименталната настройка, мечтателността, интуицията. През това време хората са склонни да гледат на света повече през розови очила. В любовните каузи би трябвало да се прояви огромна нерешителност. Нараства и непотребната сензитивност и прочувственост у хората, затова и ранимостта. Лесно можете да повярвате на лъжливи обещания. Вниманието ви може да е концентрирано върху духовните тематики. Време за озарение и прояснение. Това, което преди е било обгърнато в мъгла, към този момент може да стане ясно, задоволително и явно. Човек в този интервал се намира по отношение на Космоса. Вземайки значими решения, вслушайте се първо във вътрешният си глас и се доверете на своята вътрешен глас.

Краката в този момент са доста чувствителни, тъй че обърнете задоволително внимание на своите обувки - те би трябвало да бъдат оптимално комфортни. Ходилата не трябва да се натоварват, да се снижи всяка физическа интензивност и по опция повече да се седи или лежи.

Лунен календар: 27 лунен ден от 05:37ч на 17 април до 06:00ч на 18 април

 В този лунен ден всички нововъведения и амбициозни проекти елементарно се реализират. Възможно е да се получат придобивки от по-рано подписани контракти и покупко-продажби. По принцип може да се каже, че 27 лунен ден е добър за всяка работа. Но той е изключително благополучен и сполучлив за тези, които правят положителни каузи.

Добре се съчетават разсъдъка и интуицията. Хубав ден за другарство с хора от по-старото потомство - родители, баби, дядовци, други родственици. Те могат да ви научат на доста неща, могат да ви предложат разновидности за решение на проблемите ви. В този лунен ден получаваме практическа житейска мъдрост и опция да погледнем по нов метод на старите проблеми. Така че, в случай че възрастен човек изиска да ви каже нещо, не го отблъсквайте, изслушайте го и му благодарете.

За да бъде 27 лунен ден сполучлив, би трябвало да поддържате духа си в леко и радостно положение, като се заобикаля всяко напрежение и вълненията. Навсякъде ще имате " зелена светлина ". Днес не е уместно за битова работа и домашни отговорности, можете умерено да ги прескочите.

Двадесет и седмия лунен ден е доста подобаващ за срещи. Повечето хора ще се намират в сантиментално положение на духа. Позволете на душата си да си почине, избягвайте всевъзможни кавги и изясняване на връзки. Това е идеалното време за помиряване след кавги и спорове.

Не пропускайте опцията да разширите знанията си и не забравяйте да отделите време за образование и независимо развиване. Добре е да прекарате време в молитва, медитация, да се посветите на самоусъвършенстване, на духовно търсене и придобиване на Божественото познание. За тези, които съществено се заемат със самоусъвършенстването си, Луната ще им помогне да се свържат с вътрешното си „ Аз ”, да получат интуитивно просветление и да притеглят към живота си нужната им обстановка.

Болестите почнали в този ден не са рискови. Коленете са уязвими и е добре да се лекуват. Всяка химия в този момент е противопоказна. Излишното пиянство на медикаменти да се заобикаля. Най-доброто лекуване в този момент е националната медицина и хомеопатията.

Не се предлага да се купуват нови неща.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР