Луната е в знак Рак, където ще остане до 17:22ч

...
Луната е в знак Рак, където ще остане до 17:22ч
Коментари Харесай

Днес всичко, което произнесете на глас, може да се сбъдне

Луната е в символ Рак, където ще остане до 17:22ч на 17 февруари.

Влиянието на Луната в Рак, ще бъде изключително интензивно и надълбоко. Повишава се чувствителността, ставаме по-емоционални, възприемчиви и раними. Нежелателно е да се насочат рецензии и да се предявяват искания. Собствените прекарвания стават в този момент по-важни от протичащото се във външния свят. Не е най-подходящият интервал за взимане на решения и недомислени дейности. Трябва да си осигурите удобна конюнктура. Сега е най-хубавото време за основаване на уют вкъщи. Подходящо време, в което би трябвало да се погрижите за фамилията и околните хора.

Уязвими са стомаха и млечните жлези, както и дванайсетопръстникът. Луната в Рак усилва чувствителността на стомаха, тъй че би трябвало да бъдете извънредно деликатни в диетата: не яжте тежка храна, не преяждайте, в противоположен случай може да имате такива неприятни феномени като болки, киселини. Увеличава се чувствителността и на черния дроб.

Продължава 12 лунен ден от 13:17ч на 15 февруари до 14:14ч на 16 февруари.

Енергията на деня би трябвало да бъде отправена за правене на положителни и благи каузи. Ден за състрадание и съчувствие. Препоръчително е да давате дарове, подаване на лепта, изключително в случай че бъдете помолени да го извършите. Повишава се чувствителността и емоционалността. Избягвайте да се сърдите и да се ядосвате, да влизате в разногласия и да се карате – след това мъчно ще се помирите.

Отложете значимите неща – това време не е най-хубавият ден за започването им. Денят е неподходящ за решение на финансови въпроси, за търговия, придобивки и хазарт.

Контактите с противоположния пол и любовните взаимоотношения могат да се преминат в разногласия, кавги, обиди, недоразумения.

Трябва да се ядат по-малко груби храни и да се пие повече вода, сокове (без ябълков).

Доминиращ 13 лунен ден от 14:14ч на 16 февруари до 15:21ч на 17 февруари.

В този лунен ден се отваря врата сред земята и небето. Може да попаднете на нова информация, научите нещо, което ви е било незнайно до момента, а предсказанията, получени в този ден, могат доста да трансформират ориста ви. Вслушайте се в препоръките, които другите ви дават, може да са ви потребни.

Неблагоприятно време за всевъзможни инициативи. Работният ден би трябвало да бъде ориентиран към възстановяване, доусъвършенстване, работа над грешките.

Могат да се повторят разнообразни обстановки от предишното ви. Ако имате във вашето обграждане хора и след контактуване с тях ви остават неприятни усеща, получавате възприятие на непълноценност, главоболие, стартирате да изпадате в меланхолия, би трябвало да скъсате с тях и това е идеалният миг.

В този ден процесите на подмладяване на организма са изключително дейни. Добре е да консумирате храна, съдържаща потребни субстанции - тя ще бъде изцяло усвоена.

Сексът в този лунен ден би трябвало да бъде новаторски, деен. Това е най-подходящото време за нови полови техники и пози. Ако авансово се чувствате изтощени или неразположени, по-добре се откажете, тъй като ще навредите на здравето си.

Подстригването е уместно през целия ден, само че след 14:00ч всички операции с косата би трябвало да извършите вкъщи, независимо. Не поверявайте своята сила даже на ръцете на непосредствен човек. Косите ви в този момент одобряват и отдават сила, по тази причина е по-добре да я запазите за себе си.

Сънищата са значими, тъй като посредством тях човек може да получи същинска мъдрост.

Днес е 3 безоблачен ден, който е обвързван е с Висшата Справедливост, с откриване на Божественото и креативното начало. Силата на словото доближава своя пик. Най-мощният във връзка с думите безоблачен ден. Всичко, което произнесете на глас може да се сбъдне, даже най-незначителната фраза. Най-добрият ден за молебствия (особено при започване на деня), за изчистване благодарение на огън и четене на мантри, за посещаване на храм. Повече време прекарайте вкъщи си. Хубаво е да се посвети денят на околните, на занимания с домашните каузи и фамилията. Благоприятно е за брачен връзки.


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР