Луната е в знак Рак до 17:17ч на 3 март Луната

...
Луната е в знак Рак до 17:17ч на 3 март
Луната
Коментари Харесай

Ден за включване към космическата енергия на любовта

Луната е в символ Рак до 17:17ч на 3 март

Луната в Рак изостря цяла гама от разнообразни страсти. Често през този лунен интервал човек е елементарно предразположен на бързи прочувствени реакции.  Интуитивните чувства се ускоряват. Уязвими гърдите, млечните жлези, черният дроб и жлъчния мехур. Възможно е да се появят нарушавания във действието на стомаха и на цялата храносмилателна система. 

Луната минава на луфт от 16:23ч до 17:17ч. След това влиза в символ Лъв, където ще остане до 05:40ч на 6 март.

Лунен календар: продължава 11 лунен ден до 14:05ч на 3 март

Силно енергиен ден, в който виталният капацитет е висок. Не се предлага да бъдете пасивни, само че и да се претоварвате е несвоевременно. 

Следва 12 лунен ден от 14:05ч на 3 март до 15:08ч на 4 март

Символ на 12 лунен ден е сърцето. Ден за включване към галактическата сила на любовта. Човек изпращайки своята сила на Любов към Бога, включва неговата Любов към своите творения. Ден за креативна интензивност. Денят носи триумф и шанс на този, който е кадърен да благодари на Висшите сили за благодатта, която му е била дарена. Предразполага към положително, естетика и опция да бъдем в мир със себе си.

В този ден не би трябвало да сте груби, да се изричат обиди. Лошото отношение може да остане за дълго в паметта на човек и мъчно да се не помни. Проявете най-много нежни и топли усеща, намерете позитивните моменти в него! Отнасяйте се общително с другите, в противоположен случай милостта на Вселената може да ви подмине. 

Благоприятно е за прояви на алтруизъм и състрадание, да помагате на тези, които се нуждаят от вашата помощ. Отделете време за възрастни родители, родственици, навестете заболели другари. Давайте дарове на близки или просто посвещавайте времето и силата си на тях, не пестете нежни думи – правете допустимо най-вече похвали на хората, които обичате. Проявата на обич и състрадание през днешния ден са належащо изискване за осъществяването на вашите стремежи.

Избягвайте да вършиме обаче непоискано положително, тъй като ще поемете част от кармата на другия човек. Ако заболеете през днешния ден, значи, че погрешно сте употребявали мъдростта на деня.

Ден на спонтанността и непредсказуемостта. Не следвайте предначертаното, тъй като всичко може да се обърне наобратно. Приемете, че всичко, каквото и да е то, се случва е за по-добро. Крайно противопоказно е да се ядосвате и гневите. Не влизайте в разногласия и избягвайте да се самосъжалявате, да плачете и да се жалвате. Може да заседнете за дълго в това положение. Идеално време за усамотение, духовни и молитвени практики, за клетви за безмълвие и медитации. Изисква се избрана централизация. Полезни са заниманията с йога и други източни практики. 

Сексът би трябвало да бъде, колкото може повече нравствен. Важни са не толкоз техническите умения, които имате, колкото деянията на обич, деликатност, добрина и схващане.

Подстрижката усъвършенства здравето, освобождава ви от обидите и притегля благосъстояние.Благоприятно е да се посети черква. Молитвите отправени в този ден, в случай че са откровени, обезателно се сбъдват. Сега е време, в което можете да се обърнете към своя Ангел-хранител и да помолите за неговата помощ да претвори фантазиите ви в действителността.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР