Луната е в знак Овен до 10:12ч на 14 декември Луната

...
Луната е в знак Овен до 10:12ч на 14 декември
Луната
Коментари Харесай

Успешни ще бъдат повечето начинания през втората половина на деня

Луната е в символ Овен до 10:12ч на 14 декември

Луната в огнения знак на Овен е време на интензивност, спонтанност, импулсивност. Налице е възходящо предпочитание за деяние, за себеизразяване и за отбрана на своите ползи. Ритмите на космоса оказват помощ да се разкрие вътрешният капацитет индивида. Увеличава се физическата и умствена интензивност. Иска ви се да решите всичко с един удар и да продължите нататък. Навреме се спрете, огледайте нещата, другояче всичко може да се скапе. Търпението ще ви избави от неприятности. Бройте до 10, преди да реагирате на думите или дейностите на другите. Нашите усеща през този интервал елементарно се нараняват.

Подсъзнателно усещайки това, човек се пробва да се отбрани. Не вземайте доста пари с вас през днешния ден, има риск да похарчите всичко. Увеличава пристрастеността, смелостта, предприемчивостта, агресивността. Уязвими са е главата, мозъка, очите. Не се предлага да вършиме или вадите зъби, да се пробиват уши или други операции.

Лунен календар – продължава 9 лунен ден до 13:59ч.

Следва 10 лунен ден от 13:59ч на 13 декември до 14:20ч на 14 декември

Благоприятен ден. Успешни ще бъдат множеството инициативи. Излишната сила я отправяйте в нужното русло за положителни и съзидателни каузи. Може да претворявате в живота всичко, което сте намислили, отлагали. Засилва се интуицията и може на подсъзнателно ниво да търсите отговори на въпроси, които ви интересуват.

Денят е неразривно обвързван със фамилните връзки и кръвното роднинство. Всичко, което се прави за фамилията в този момент е удачно. Не се предлага уединението. Добре е бъдете с околните си хора. Подходящо време за прояви на обич. Семейните хора претърпяват този ден удобно, само че на тези, които са сами им е по-тежко. При тях може да се ускори възприятието за тревога и горест.

Един от най-успешните дни. Подходящо е да търсите нови сътрудници. Благоприятно за нови запознанства. Не се предлага да прекъсвате връзки в този интервал, изключително настоятелен. Не се предлага да пътувате.

Този лунен ден е добър за договаряния. Много е удобен за продължение на всичко, което към този момент сте почнали да вършиме. От това по какъв начин ще прекарате този лунен интервал, зависи характера на протичането на идващите няколко лунни денонощия.

Уязвими елементи на тялото – региона на гръдната кост и под ребрата. Ако е зародила болежка в тези елементи на тялото, това указва, че имате ваши вътрешни проблеми. Всяко заболяване зародило в този лунен интервал е рисково и би трябвало да се вземат неотложно ограничения.

В 10 лунен ден е уместно за всевъзможни фамилни покупки, такива, които касаят всички членове на фамилията – да вземем за пример нова кола, пералня, битова техника, всичко, което ще увеличи благосъстоянието на цялото семейство. Непременно обърнете внимание на мнението на по-възрастните членове, защото те въплъщават фамилната традиция.

Слънчев календар - 28 безоблачен ден - В никакъв случай не се поддавайте на провокации и отбягвайте изкушенията и съблазните денем. Хубаво е да изчистите всичко към вас.

Астро-аспекти:

Марс влиза в Стрелец

Меркурий влиза в Козирог

Слънце тригон Луна
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР