Луната е в знак Козирог. Звездно време за практичните и

...
Луната е в знак Козирог. Звездно време за практичните и
Коментари Харесай

Астросъветът за днес: Претоварването и тежката работа са нежелателни


Луната е в символ Козирог. Звездно време за практичните и рационални дами, само че неуместно за сантименталните хора. Ограничени са страстите, а разсъдъкът, целесъобразността и практичността излизат преди всичко. Не вярвайте на мъжете - в днешния ден те са отявлени лъжци.

Общуването с по-старото потомство, когато Луната се намира в Козирог, надалеч не е най-иделното. Младите фамилии да се държат по-надалеч от своите родители. Тъщите и свекървите ще са настроени по-критично против снахите и зетьовете. Ако общуването е неизбежно, то спазвайте един съвет:”Бъдете по-дебелокожи през днешния ден!”

Уязвими са костната система, гръбначния дирек и долните крака. Отложете визитата си при ортодонт. Претоварването и тежката работа са нежелателни.

13 лунен ден продължава до 19:08ч – Колелото на ориста, което е готово да се завърти още веднъж и единствено от вас зависи към положително или неприятно. Ден за обучение и струпване на информация. Идеален за реализиране на естетика. Добър за промяна на предишното и на ориста. Не е желателно да се подхваща и стартира нещо, защото доста обстановки се повтарят, връщат се още веднъж като неприятно усвоени уроци за промяна, проверка и смяна. Ден за образуване на контактите. Може да се похапне повече, без да се преяжда. Благоприятно е за интелектуални занимания, за работа с информация, за срещи, нови хрумвания. Не се доверявайте на първото усещане при запознанство. Скоро то може да се окаже лъжливо. Благоприятно е за козметични процедури.

Подстрижка ( до 19:08ч)- Подрязване на косите в този ден ще ви помогне да настроите интуицията си към решение на проблемите в бизнеса, ще ви подскаже какво да предприемете и какво да не вършиме, ще заздрави пикочно-половата и отделителната системи. Не ходете във фризьорският салон обаче. Всички операции би трябвало да извършите вкъщи, независимо, не поверявайте своята сила даже на ръцете на непосредствен човек. Косите ви в този момент одобряват и отдават сила, по тази причина е по-добре да я запазите за себе си.

14 лунен ден стартира след 19:51ч и продължава до 20:30ч на идващия ден. Това е най-мощният ден на месеца. Ден на мощните и решителни дейности. От една страна денят е комплициран, само че доста добър за всевъзможни инициативи, за реализация на дълготрайните проекти. Днес би трябвало да се обръща внимание на всевъзможни сигнали, съвпадения, знаци. Добре е да се стартират някакви положителни каузи. Всичко, което се захване в този момент, ще има триумф. Вслушвайте се в препоръките на близките.

Полезна е всякаква физическа работа. Не се предлага да се оглеждате в огледало. Може да ви обземе тъга или потиснатост. Заболявания почнали през този ден не водят до съществени последици. Сънищата не са правилни. Добре е да се работи през този ден със свещени текстове.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР