Луната е в знак Козирог до 09:51ч. Движи се на

Луната е в знак Козирог до 09:51ч. Движи се на ...

Астропрогноза: Ден на покаяние.


Луната е в знак Козирог до 09:51ч. Движи се на празен ход през това време.

В 09:51ч преминава в знак Водолей. Получава се възможност да видим новото в добре познатите ни неща, да открием качества в другите, които досега не сме забелязвали. Светът става непредсказуем, не знаем какво да очакваме от околните, както и от себе си. Настроението се променя често и рязко. Подходящо време да се занимаваме с това, което ни увлича, с творческите си пориви, с нови проекти, срещи с приятели, търсене на единомишленици. Подхожда за реализация на всякакви смели идеи. В такива дни ни интересуват повече нашите приятели отколкото близките и е много приятно да провеждаме времето си с тях и с хора, които ни разбират. Уязвими са сухожилията, вените, глезените и очите. Да не се натоварват. Чувствителна е нервната система.

23 лунен ден започва от 03:28ч и продължава до 04:08ч на следващия ден. Понякога е наричан ден на квадрата или кръста. Активността е безполезно изразходване на сили днес. Този лунен ден се счита за време на разгула на вампирите. Човек или проявява енергиен вампиризъм, или става жертва на такъв. Ознаменуван е още с различните настройки във физическия свят, които стават по инерция, тъй като са набрали значителна скорост от по-рано. Човек има усещането за загуби и че нещата се случват не по неговата воля. Този ден е символ на самопожертвованието, жертвата, греха - покаяние, разбирането и даване прошката на другите. Добре е днес да не се греши, а само да се разкайваме.

Ден, в който вместо да осъждате другите, е по-добре да се постараете да разберете мотивите за чуждите постъпки, както се казва да влезете в „чуждата кожа”. Не е подходящо за никакви начинания. Също така не рискувайте. Ако в някаква ситуация сте стигнали до предела, то сега рязко може да се измени вашия живот и да започнете на чисто в тази сфера, в която чашата на търпението ви е преляла.

Много подходящо е да се освободите от всичко старо и излишно. Това може да бъде очистване на организма, а може да е генерално почистване на дома. Желателна е вегетарианската диета. Полезно е еднодневното гладуване и процедурите по изчистване на организма. Подходящи са млечните продукти. Добре е да се въздържате от алкохол и от месна храна. Както е известно те повишават агресивността.

Отношенията в семейството може да се окажат твърде напрегнати, тъй като сега е трудно да се съхрани дипломатичност в тях. Постарайте се колкото може по- малко да общувате. Общуването с други хора не носи полза сега. Не се поддавайте на провокации.

Секс - Противопоказен е секса, тъй като в този лунен ден води до силно физическо и емоционално изтощение. Сексуалната енергия подрива здравето.

Подстригването е противопоказно. Може да донесе след това неприятности.

Сънищата показват, доколко сте хармонична личност и доколко сте постигнали вътрешно равновесие. Това, което видите насън, показва вашето истинско отношение към себе си.

Източник: novini.bg