Луната е в знак Козирог до 07:38ч, след което се

...
Луната е в знак Козирог до 07:38ч, след което се
Коментари Харесай

Най-големият грях на деня е да бъдете унили, тъжни и без настроение

Луната е в символ Козирог до 07:38ч, след което се реалокира в символ Водолей, където ще остане до 20:32ч на 2 юли.

Луната в символ Водолей прави хората по-чувствителни и нервни. Подсъзнателно те желаят независимост, смяна, тъй че може да има предпочитание да се промени нормалното положение на нещата. Рутинната работа не се развива добре, мъчно се вземат решения за ежедневните проблеми. Увеличава се вероятността от повреди на електрозахранването, домакинските уреди, информационни връзки. Уязвими са сухожилията, вените, глезените. Да не се натоварват ставите и очите. Чувствителна е нервната система.

17 лунен ден (продължава от предния ден до 22:43ч на 30 юни). Счита се, че този ден е обвързван със Слънцето. Ден, в който би трябвало да бъдете великодушни, да доставяте наслада и да не отказвате нищо на децата. Трябва да има естетика, всичко хубаво да бъде в нужната мярка и на време.

Денят е обвързван с интуитивното знание, екстаза, преображението. Не бива да се потискат инстинктите, само че разкрепостяването не трябва да стига до вилнеене, цинизъм, безочливост и пиене. Енергията е нужно да се направлява в креативното русло, да се разкрие душата в творчеството или любовта. Нищо не би трябвало да стига до прекаленост - нито покаянието, нито освобождението.

Благоприятно е за дейни дейности, за взимане на значими решения. Денят не подхожда за монотонна и рутинна работа. Избягвайте да се напрягате, да нервничите. Всяка работа би трябвало да носи наслаждение. Днес няма потребност да живеете по проект, тъй като всичко може да се получи не по този начин, както сте го възнамерявали.

Много е уместно да се посети увеселително забавление – спектакъл, кино, концерт, дискотека. Прекарвайте си времето радостно и прелестно. Бъдете занимателни, смейте се. Не приемайте съществено каквото и да се случва, както се споделя „ пуснете ситуацията”. В този лунен ден, който е срещу празненствата и веселието, значи е срещу естествените естествени ритми. Т.е. влиза в спор с Вселената, а позитивни резултати от това няма.

Сега може да се яде и пие всичко, само че по-добре избягвайте това, от което ще ви стане тежко. В този лунен ден е хубаво да се пие вино - най-добре алено, подгряно с подправки и мед.

Болестите на този ден имат блестящо изявени признаци, остра и дълга дълготрайност. Интересното е, че алкохолиците не се разболяват в този ден.

Отношения – Най-доброто време да си устроите дребен фамилен празник, да се съберете цялото семейство даже без мотив и да се насладите на общуването.

Секс – Прекрасен ден за обич и секс. Колкото повече, толкоз по-добре. Отпуснете се, отдайте се на желанието си, няма потребност да сдържате своите еротични мечти. Предайте се на любовта, където и да ви застигне пристрастеността.

Подстрижка – Ще ви донесе изгода, в случай че не планирате огромни промени. В противоположен случай се въздържайте.

Покупки – Удачен ден за всевъзможни покупки. Главното изискване е да изпитвате наслада и да сте в приповдигнато въодушевление, когато придобивате закупеното.

Сънища – Ако сте сънували кошмари, то значи, че от дълго време не можете да изпитате наслада от живота. Не си позволявате да се отпуснете. Необходимо е да се освободите от личния си затвор, в който сами сте се сложили.

Най-големият грях на деня е да бъдете унили и тъжни, без въодушевление!

18 лунен ден стартира от 22:43ч на 30 юни продължава до 23:19ч на 1 юли.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР