Луната е в знак Дева от 05:04ч до 09:53ч на

...
Луната е в знак Дева от 05:04ч до 09:53ч на
Коментари Харесай

Днес не подписвайте договори и не сключвайте сделки!


Луната е в символ Дева от 05:04ч до 09:53ч на 24 май. Време, в което човек се замисля за своето здраве и за режима си на хранене. Хората изпитват подсъзнателно предпочитание за поддържане на ред и непорочност в мислите, дейностите и към себе си. Подходящо за оформяне на парични документи. Развитие на търговията на дребно. Да се употребяват повече плодове и зеленчуци. Подходящо за козметични процедури. Не е уместно за покупко-продажба на недвижимо имущество. Уязвими са нервната система и целия стомашно-чревен тракт без правото черво.

7 лунен ден продължава до 13:12ч.

Този ден се отличава с нарасналото предпочитание на човек да комуникира, да бъде изслушан и свестен. Бъдете деликатни освен в дейностите, само че и в думите, а също и в мислите. Днес не би трябвало да се слага начало на продължителни каузи. Удачен е единствено за бързи и краткосрочни такива. Деловите хора би трябвало да внимават при работа с документи и други скъпи бумаги. Сключване на контракти и покупко-продажби би трябвало да се отсрочи. Въобще не би трябвало да се вземат значими решения. По-малко лутане! Характерно е, че хората постоянно стартират да спорят и да показват неодобрение, в това число и от себе си. Появява се предпочитание за внезапни промени. Препоръчва се повече безмълвие, да не се подлага на критика и ругае.

След това стартира 8 лунен ден от 13:12ч и продължава до 14:20ч на идващия ден.

Съответства на стихията на огъня и на преображението. Символ на деня е митичната птица Феникс, която изгаряйки, всякога възкръсва от пепелта. Същото се случва и с индивида, както на психическо, по този начин и на клетъчно ниво. Ако съпоставим лунните етапи, то първите седем дни са интервала на какавидата, а втората фаза - интервал на пеперудата. Натрупаният от вас капацитет стартира да придобива форма. Всичко, което е било премислено и направено досега, минава в качествено ново положение. Може да се появи прочувствена неустойчивост, безпричинна промяна в настроенията. Това да не ви смущава, тъй като е естествено при видоизменение на личността - старите мисловни модели се заменят с нови или се преобразуват в напълно разнообразни. Даденият интервал е постоянно комплициран. Колкото е по-тънко преобразованието, толкоз по-неспокойно може да мине. По тези аргументи е желателно да се ограничите от наличието в огромни и шумни компании. Да проведете времето обаче в компанията на близки и правилни другари може.

Време за втори късмет, второ дихание. Може да възродите старите планове, да ги облечете в нова форма. Старите незавършени каузи могат да припомнят за себе си в този ден и да лишават доста сили и време. Денят е сполучлив за пътешестване и пренасяне на ново място. Насрочените за този интервал каузи се нуждаят от задълбочено проучване и сериозна подготовка. Живейте по свободен график, не се преуморявайте, избягвайте непотребната суетност и бързането. Не планирайте нищо, което изисква огромно напрежение. Особено добре е за занимания с интелектуален труд, да се работи с текстове, да се четат книги и да се вземат решение логичен задания. Благоприятно е за миротворческа и благотворителна активност.

Секс - В интимните връзки би трябвало да сте доста деликатни в този лунен ден. Най-добре е да го избегнете и единствено може да се отдадете на четене на книги и теоретично асимилиране на полови техники. Дори да чувствате предпочитание и сили да го осъществите, добре е да се въздържате.

Бизнес – Ден за втори късмет. Може да опитате да реализирате тези планове, които по-рано не са ви се отдавали или за които не е останало време. Време за нови и ексцентрични решения. Бъдете деликатни и не надценявайте своите благоприятни условия.

Подстрижка – Най-добре е, в случай че в 8 лунен ден избягвате да се подстригвате. Направете го до 13:12ч, в случай че се постанова.

Сънища в 8-ми лунен ден (предстоящите) носят значима информация. Може да узнаете какви кармични връзки не ви дават опция да бъдете щастливи в сегашния живот.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР