Луната е в знак Дева до 21:52ч. Хората се настройват

...
Луната е в знак Дева до 21:52ч. Хората се настройват
Коментари Харесай

Съзидателните сили на Луната са в хармония с човека

Луната е в символ Дева до 21:52ч.

Хората се настройват на делова вълна и се концентрират върху съответни цели, стават по-практични, рационални и трезво мислещи. Започват да изпитват подсъзнателно предпочитание за поддържане на ред и непорочност в мислите, дейностите и към себе си. Проявява се точност и блян към съвършенство, повече сдържаност и аналитично мислене. Добро време за решение на всекидневни проблеми. Период благоприятстващ практическата реализация на замислите.

Развитие на търговията на дребно. Благоприятен интервал за образование на децата в някакви умения и привички. Домашната работа не влиза в сметките. Съпрузите могат да стартират да се укоряват един различен, да си намират недостатъци, да се подлагат на критика. Може да стане много тягостно ситуацията. Добре ще ви се отрази стоенето в разнообразни стаи.

Уязвими са червата и стомашно чревният тракт, заради което се предлага щадяща диета. В никакъв случай в този момент не правете разчистване на червата.

Луната се движи на луфт от 20:20ч до 21:52ч., след което минава в символ Везни.

Продължава 10 лунен ден до 15:31ч на 14 май (от 14:19ч на 13 май)

Символът на деня е фонтанът, който е обвързван с силата, която непрестанно преизпълва човек, припомня за духовната му самостоятелност. Възползвайте се от всички положителни благоприятни условия. Това е ден на мощ и господство. Съзидателните сили на Луната са в естетика с индивида. Плановете могат да се приведат в деяние. Получавате опцията да употребявате силата на Вселената, която оказва помощ да реализирате своите проекти. Предприемайки стъпка към вашата цел, вие към този момент не го вършиме сами, а благодарение на по-висши сили. Началото на всяко значимо дело може да бъде положено в този лунен ден. Всичко каквото се стартира ще има триумф, изключително фамилен бизнес.

Десетия лунен ден е удобен за развиване на партньорските връзки, за подсилване на връзките и контакти. Хубаво е да посветите време на родители, близки, децата, фамилията. Семейните кавги и спорове в този момент са доста рискови и би трябвало да се заобикалят, в противоположен случай ще продължат доста дълго. Подходящо време за секс, само че без да експериментирате, единствено в типичен вид. Най-доброто време за зачатие.

Някои астрологични школи смятат, че пътуванията, почнали в този лунен ден сигурно ще приключат сполучливо. И в случай че по време на пътуването срещнете някого, най-вероятно това запознанство ще се трансформира в дълго и мощно другарство.

Хубаво е да стартира създаване на фамилна къща или да се купи нов дом. Смята се, че този дом става предпазен амулет за фамилията. Също по този начин е идеалното време за засаждане на фамилна градина. Плодните дървета, засадени в този лунен ден ще произведат богата годишна продукция, а самата градина ще ражда доста дълго време.

Десетият лунен ден е времето на интензивност на мъжката сила, по тази причина се счита, че е и денят на създателя на рода. Поради тази причина е хубаво да се отиде в църквата и да се възпламени свещ на умрелите родственици и родители.

Препоръчва се медитация над личната карма и кармата на рода.

Следва 11 лунен ден от 15:31ч на 14 май до 16:44ч на 15 май

Символ на този ден е лабиринтът, в който човек би трябвало да победи своя Минотавър. Енергията на този ден е много мощна, тъй че изисква повече нерешителност във всички дейности. Максимално нараства виталният капацитет. В този ден човек може да си взаимодейства със силите на природата, в случай че знае по какъв начин. Всичко, което започнете в този момент, би трябвало да бъде доведено до край. Сдържайте се от пристъпи на яд и гняв. Изходът от събитията ще е мъчно предсказуем. Приемайте ставащото като неизбежна част от ориста без да се противите. Може да се подстригвате след 15:30ч.

По сънищата на единадесетия лунен ден (вторник с/у сряда) можете да прецените какъв брой хармонично съществувате в пространството към себе си, както в обществото, по този начин и в цялата Вселена.
Например, в случай че сте в дейна позиция в съня си, движите се доста, това значи, че вашите каузи са в ред, сте в естетика с ритмите на природата.

И в случай че в съня си ставате жертва на условия, сънувате, че ви убиват и изтезават - това значи, че от вашата житейска позиция има доста какво да се желае. Необходимо е да се прояви по-голяма разпоредителност и да не се плъзгате по вълните с накуцване. Бъдете строители на личното си благополучие.

Днес е 25 безоблачен ден – Бъдете благи и състрадателни с близките. Може да помагате на нуждаещите се. Помирете се с неприятелите си. Прекарайте повече време вкъщи, с децата, с животните. Родителите би трябвало да прекарат 25 безоблачен ден дружно с децата си. Постарайте се да извършите техните молби и желанията им. Намерете време да пообщувате с домашните си любимци, поговорете им, помилвайте ги. Подходящо за брачен връзки и обич.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР