Луната е в знак Дева до 18:24ч на 8 юни Хората

...
Луната е в знак Дева до 18:24ч на 8 юни
Хората
Коментари Харесай

Днес може да се прояви сенчестата ни страна

Луната е в символ Дева до 18:24ч на 8 юни

Хората се настройват на делова вълна и се концентрират върху съответни цели, стават по-практични, рационални и трезво мислещи. Започват да изпитват подсъзнателно предпочитание за поддържане на ред и непорочност в мислите, дейностите и към себе си. Проявява се точност и блян към съвършенство, повече сдържаност и аналитично мислене. Добро време за решение на всекидневни проблеми. Период благоприятстващ практическата реализация на замислите.

Развитие на търговията на дребно. Благоприятен интервал за образование на децата в някакви умения и привички. Домашната работа не влиза в сметките. Съпрузите могат да стартират да се укоряват един различен, да си намират недостатъци, да се подлагат на критика. Може да стане много тягостно ситуацията. Добре ще ви се отрази стоенето в разнообразни стаи.

Уязвими са червата и стомашно чревният тракт, заради което се предлага щадяща диета. В никакъв случай в този момент не правете разчистване на червата.

Лунен календар: 9 лунен ден от 12:53ч на 7 юни до 14:00ч на 8 юни

Подходящо време за решение на всекидневни проблеми. На 9 лунен ден във всеки човек се разсънват всички скрити „ черни “ стремежи. Независимо дали желаете да покажете неприятната си страна или не, тя ще стартира да се демонстрира.

Може да се проявят вашите недостатъци, да имате проблеми със здравето или спад на виталната сила. Сега вашият организъм е безусловно беззащитен, защото се настройва към новите ритми на втората лунна фаза и не е подготвен за съществено натоварване. Време на енергиен поврат. Всякакви очистителни процедури в този интервал са стъпка към усъвършенстване на взаимоотношенията ви с околния свят и подсилване на личната значителност. Най-уязвими през днешния ден са гърдите, коремната област и органите на кръвообръщението. Добре е да се въздържате от енергични физически извършения, масаж, посещаване на сауна. Очистване на пространствата физически и енергийно. Хубаво е да има доста светлина към вас.

Заболяването в 9-ти лунен ден не е инцидентно, това е доказателство за грехове на предците, демонстрация на родово проклинание. На този ден стартират подлите, съществени, хронични болести, те могат да се повтарят и да бъдат съдбовни. Не се лекуват по съвсем никакъв метод, в случай че, несъмнено, самият метод към тях не се промени. Дори в случай че околните ви просто седят до вас и ви съчувстват, ще стане по-лесно. Това е ключът към бързото и сполучливо лекуване. Ако нито един обичан човек не е с вас, заболяването може да се проточи и ще бъде мъчно да се излекува. Помолете предците си за помощ и отбрана.

В страстите може да се следи въздържаност, равнодушие, непоносимост към непознатите дефекти, подозрителност и нужда от ред. Да се лимитират контактите с други хора и да не се влиза в разногласия. Не се концентрирайте върху мрачни мисли, побеждавайте ги с силата на любовта и всеопрощението.

В девети лунен ден е добре да се въздържате от полови връзки. Жените би трябвало да бъдат доста деликатни, защото мъжете в този ден са доста податливи на експанзия и необуздани полови стремежи.

Не се предлага да се вършат нито огромни, нито дребни покупки. Този интервал е само за изхвърляне на ненужни предмети. Ако е допустимо, пробвайте се даже да не купувате хранителни артикули, да се справите с това, което имате. Всичко, което се купува през днешния ден, е изпълнено с някаква заплаха. Може да аргументи отчаяние, загуба на пари, отравяне и така нататък

Слънчев календар – 19 безоблачен ден – Желателно е да посветите този ден на околните си и да прекарате деня в фамилен кръг. Старайте са да изпълнявате молбите им и бъдете деликатни към техните потребности. Подходящо е за подсилване на връзките, за възобновяване на фамилни обичаи. Ден за примирение, смирение и изправяне на неточности. Бъдете бдителни и следете думите, които изричате. Трябва да бъдете спокойни и релаксирани.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР