Луната е в знак Дева до 08:55ч на 23 юли Хората

...
Луната е в знак Дева до 08:55ч на 23 юли
Хората
Коментари Харесай

Сексът днес се смята за целебен

Луната е в символ Дева до 08:55ч на 23 юли

Хората се настройват на делова вълна и се концентрират върху съответни цели, стават по-практични, рационални и трезво мислещи. Започват да изпитват подсъзнателно предпочитание за поддържане на ред и непорочност в мислите, дейностите и към себе си. Проявява се точност и блян към съвършенство, повече сдържаност и аналитично мислене. Добро време за решение на всекидневни проблеми. Период благоприятстващ практическата реализация на замислите.

Развитие на търговията на дребно. Благоприятен интервал за образование на децата в някакви умения и привички. Домашната работа не влиза в сметките. Съпрузите могат да стартират да се укоряват един различен, да си намират недостатъци, да се подлагат на критика. Може да стане много тягостно ситуацията. Добре ще ви се отрази стоенето в разнообразни стаи.

Уязвими са червата и стомашно чревният тракт, заради което се предлага щадяща диета. В никакъв случай в този момент не правете разчистване на червата.

Лунен календар: 5 лунен ден от 09:22ч на 21 юли до 10:24ч на 22 юли

 Този лунен ден се смята за добър и благополучен. Символът на деня е Еднорога. Приветства се всичко, което е обвързвано с духовното развиване, със самоусъвършенстването. Това могат да бъдат духовни практики или медитации, разбор на личните и други дейности, работа над вътрешната осъзнатост и над чистотата на мислите и желанията. Четенето на молебствия и мантри може да подкрепи този развой.

Енергията на деня е идеална за дейни дейности. Физическото натоварване оказва положително въздействие. Особен резултат има и практикуването на йога. Изпълнението на асаните способства придобиването на вътрешна естетика и мир, което ви разрешава да постигнете успокояване.

В петия лунен ден е изцяло обикновено, в случай че настроението и положението ви не са постоянни. На сутринта може да чувствате, че ви е радостно, а по обяд всичко към този момент ви е досадно. Не се плашете от такива фрапантни промени. По този метод тялото се пробва да се обнови, да се отърве от непотребното. Според поверието за лунния ден е добре през днешния ден да поплачете, освен това освен на сън, само че и в реалност. Сълзите са знак за това, че душата се пречиства. Този лунен ден подхожда за кръщение.

Новите каузи няма да донесат триумф. Добре е да се вършат проекти за бъдещето. Всички мисли, даже мимолетни и незначителни, могат да станат действителни през този интервал. Добре е да контролирате мозъка си, с цел да не навредите на себе си или на другите. Всички промени, които се случват през този интервал, не би трябвало да ви тревожат. Това е моментът на преход към напълно ново равнище: по-високо, по-удобно, по-добро качество.

За уязвима зона се смята стомаха. Употребявайте единствено лека и прясна храна, свежи артикули, лесни за храносмилане. Препоръчват се млечни артикули. Пийте билкови чайове. Ако здравето ви пострада през днешния ден, би трябвало да измененията нещо в себе си. Не започвайте диета, избягвайте да гладувате. Всяка храна, която постъпва в организма в този момент се отразява освен на тялото, само че и на аурата.

Сексът в този лунен ден би трябвало да бъде отпускащ и успокоителен и се счита за целителен. Сложните пози обаче е добре да се заобикалят.

Подстрижката може да усъвършенства материалното положение и цялостното благоденствие. Благодарение на нея може да се освободите от депресивно положение.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР