Луната е в знак Близнаци до 08:50ч, след което преминава

...
Луната е в знак Близнаци до 08:50ч, след което преминава
Коментари Харесай

Пасивността е строго противопоказна

Луната е в символ Близнаци до 08:50ч, след което минава в символ Рак.

Луната в зодиакалния знак Рак ни дава нараснала сензитивност, доста елементарно могат да ни наранят. Чувствата получават особена мощ и се демонстрират доста надълбоко и блестящо. Някои хора в дните на Рак се усещат малко тревожни, прочувствено нестабилни. Това не е най-подходящото време за взимане на значими решения. Може би през днешния ден ще желаете да почувствате поддръжката на непосредствен човек, удобната домашна атмосфера и да се отпуснете. Поведението ни става малко неконтролирано и извънредно. Вътрешните прекарвания стават доста по-важни от външните събития.

Може да възникне проблем с храносмилателната система. Уязвими са стомаха и млечните жлези, както и дванайсетопръстникът.

Лунен календар: 3 лунен ден от 06:54ч на 1 юни до 07:43ч на 2 юни

От позиция на силата, 3-ти лунен ден е доста мощен. Поради това е доста значимо нашите желания да бъдат ориентирани към съзидателното русло, към творчеството. Добрите намерения ще донесат позитивни резултати.

Да се заобикалят прояви на експанзия, недоверчивост, подмолни дейности, преднамереност. Повишената подозрителност също не трябва да се позволява. Не мислете и не пожелайте зло на никого, тъй като вашият отрицателен подтик ще бъде обезателно предаден, само че той ще сътвори неприятности освен на този, към който е насочен, а преди всичко на вас самите. Отрицателните страсти, които изпитвате ще бъдат подкрепени и усилени неколкократно от силата на Луната. По този метод вашият личен организъм ще получи огромна доза стрес, което ще се отрази на здравето ви. Ето за какво в 3-ти лунен ден е добре да се прояви толерантност, миролюбие и благонамереност. Може да се отдадете на работата си - потребен и плодотворен интервал.

Бизнес – Благодатен интервал за сериозен пробив в бизнеса, да постигнете това, което до момента не ви се е отдавало. Луната е на ваша страна, по тази причина се концентрирайте в набелязаните цели и действайте. Пасивността е строго противопоказна.

Девиза на това лунно денонощие е: „ Максимум самообладание и успокоение “. Проявете схващане към околните си и колегата си.

Сега здравето е изключително уязвимо. Ако не се чувствате добре, изпитвате безпокойствие за нещо, посетете доктор през днешния ден. Диагнозата сложена в 3 лунен ден ще е най-точна. Това ще помогне да се сдобиете с позитивни резултати в лекуването. Уязвими места на организма са тилът и гърлото. Обърнете особено внимание на ушите. Полезно е умереното физическо натоварване, очистителни процедури, щадяща диета.

Сексът в този лунен ден би трябвало да бъде деен и автентичен. Много уместно е да се прави някъде в необикновена конюнктура. Това ще придаде на любовните връзки нови безредици и ще разнообрази еротични усеща. Добре е водещата роля да се поеме от дамата, да има повече интензивност, откритост, фикция, многообразие, неспокойствие, странност.

Подстригването в този ден дава обещание плодородно обновяване на личния енергиен капацитет. Стимулира се интензивността на космите-антени. Ако вие отрежете краищата на вашите коси, те ще станат по-възприемчиви към сигналите на Акаша. С подстрижката се обезпечава притокът на пари и позитивни страсти.

Покупки – Да се вършат покупки в 3-ти лунен ден е извънредно нежелателно. Но в случай че въпреки всичко решите да купувате нещо, то проверете неведнъж качеството на добития артикул, с цел да няма след това проблеми.

Слънчев календар – 13 безоблачен ден –  Подходящо е за интелектуални занимания. Може да решавате логичен задания, кръстословици. Добър ден за всевъзможни игри, в които взе участие мозъка. Всяка неприятна мисъл в този ден може да се въплъти в действителността, по тази причина следете деликатно за думите, които изричате и контролирайте хода на мислите си.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР