Луната e в знак Близнаци до 01:28ч на 29 октомври.Периода

...
Луната e в знак Близнаци до 01:28ч на 29 октомври.Периода
Коментари Харесай

Ден на нашите заблуждения и грешки. Сега хората са най-податливи и възприемчиви на всякакви внушения

Луната e в символ Близнаци до 01:28ч на 29 октомври.

Периода принадлежи на въздушната буря. Засилва се жизнеността, общителността, желанието да се работи бързо, любознателността и любознанието стават по-активни. Емоциите са повърхностни, макар че провокират бурни реакции. Енергията се разпилява нехайно любознание, безполезни старания, в „ нищонеправене ”, за свободно забавление. Хората са подложени на всевъзможни външни въздействия, прекомерно податливи, неспособни да мислят задълбочено и да вземат съществени решения, написа novini.bg.

Посещението на родственици или близки другари ще донесе повече наслада, в сравнение с да сте сами. Много е потребно да се вършат разходки пешком или с кола, да се подхващат къси пътувания. Необходимо е доста чист въздух. Ако не можете да сте на открито, по-често проветрявайте пространствата.

При Луна в Близнаци мощно отслабват плещите, раменният пояс и ръцете. Уязвими са също дихателната и нервната системи.

Хронология на лунните дни:

Доминиращ 19 лунен ден (започва от 19:57ч на 26 октомври и продължава до 20:37ч на 27 октомври) – демонски ден.

Този лунен ден носи тежка, отрицателна сила. Ден на нашите заблуждения и неточности. Сега хората са най-податливи и възприемчиви на всевъзможни внушения, по тази причина е по-добре да се лимитират контактите, изключително с несъответствуващи хора.

Съвети за деня : Хубаво е първо доста добре да обмислите нещата и чак тогава да действате.

Доверявайте се единствено на тествани източници, към които нормално се обръщате или сте уверени в тях.

Бъдете деликатни към отправените ви оферти, не се поддавайте на провокации и внушения.

Отнасяйте се доста внимателно към новите хрумвания и трендове, за които узнавате. По-скоро това са провокации на тъмните сили.

Хубаво е да се пречисти всичко, което е допустимо: душата, съвестта, мислите, тялото, къщата. Полезно е да се покаете, да се отървете от непознатото неприятно въздействието на някого, от лъжите, гордостта. Най-удобното време за отърваване от всичко остаряло и ненужно, от почистване на вехтории и ненужни движимости. Можете да обиколите стаите със свещ, да поседите до огъня в камината. Най-добре е да бъдете сами, с цел да избегнете ненужни проблеми, в случай че е допустимо.

Добре е да се ядат кръгли плодове и зеленчуци и да се откажете от продълговатите (моркови, краставици). Всяка болест проявена през днешния ден, се нуждае от бърза реакция и като предписание медикаментозно лекуване. Тези заболявания не са тежки, само че са продължителни. Уязвими са апендикса и червата.

В този лунен ден Висшите сили ни „ ревизират ” до какъв брой сме горди и отмъстителни. Контактите с хората са неподходящи. Не би трябвало да се спори и да се обясняват връзки, защото ситуацията може да стане по-зле.

Това, през което преминете в този ден, ще е прецизен индикатор на вашите персонални връзки един към различен и инспекция за здравината на връзката ви. Не е уместно за нови запознанства, които могат да донесат тежки последици в бъдеще.

Лунният календар поучава да се откажете от всевъзможен секс, даже сексуален масаж не се предлага.

Не бива да се подстригват коси и да се режат нокти.

Следва 20 лунен ден, който стартира в 20:37ч на 27 октомври и продължава до 20:25ч на 28 октомври.

Днес е 11 безоблачен ден – Изчистете дома си до искра. Добре е да шиете нещо или да вършиме ремонт. Не планирайте нищо. Не се предавайте на унинието.

На децата не би трябвало нищо да се отхвърля, направете им подарък, играйте с тях, заемете се с образованието им. Заведете ги на сладкарница, на цирк, куклен спектакъл, изведете ги на разходка. Всичко това оказва благотворно въздействие на протичането на деня. Играта с дете в 11 безоблачен ден се смята за богатство дело.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР