Луната е в нарастваща фаза и в знак Скорпион до

...
Луната е в нарастваща фаза и в знак Скорпион до
Коментари Харесай

Всяка изречена дума има огромна сила днес

Луната е в възходяща фаза и в символ Скорпион до 17:07ч на 20 септември

Енергията на този интервал работи върху подсъзнанието на индивида, ускорява се емоционалността, мъчно се управляват страстите. Не би трябвало да се вземат бързи решения, тъй като като предписание са нежизнеспособни и водят до противоположният резултат. Вместо да се позволи казуса, заплита се още повече.

Дните на Скорпиона са " водни " дни и не са подобаващи за боядисване и лакиране, през днешния ден всичко изсъхва неприятно и материалите гълтам влагата. Ето за какво, не мийте дървени подове и мебели. Купувайте храна единствено за бърза консумация, не съхранявайте нищо, всичко се скапва бързо.

Уязвими са половите органи и дебелото черво. При бременност да се заобикалят и най-малките натоварвания.

Луната е на луфт от 13:22ч до 17:07ч. Време, в което не би трябвало да се стартира нищо значимо.

В 17:07ч Луната влиза в символ Стрелец.

Лунен календар: 7 лунен ден от 12:39ч на 20 септември до 13:50ч на 21 септември

Символите на деня са Скиптърът, Знамето и Ключът. Днес естествените духове и елементали се демонстрират. Чрез медитация можете да се свържете с тях. Молитвите ще оказват помощ.

7-ми лунен ден е един от най-удачните дни за бизнес. Има опция да се осъществят проекти и хрумвания. Партньорите са склонни да демонстрират повече доверие. Има огромна опция да намерите нови клиенти, помощници, настойници. Направлявайте своята интензивност към реализация на замислите ви и реализиране на проектите.

Доста комплицирано време. Старите проблеми имат потребност от решения, само че те надали ще бъдат решени в този момент. Подходящо е да се прекара времето на мира, вкъщи, в размисъл. Денят е обвързван с гласа, речта и гърлото. Всяка изречена дума има голяма мощ. Затова не лъжете и не говорете ненужно и прекалено. Не се занимавайте с проблемите без причина, съгласете се на взаимни отстъпки.

Може да ви предизвикат, само че не трябва да се поддавате. Внимавайте и не произнасяйте неприятни и неприлични  думи. Като цяло е по-добре да се приказва по-малко. Не изричайте проклятия по адрес на някой човек. Сега те са мощно настоящи и бързо се сбъдват. Фразите носещи отрицателен заряд могат да се извърнат против вас и да донесат не малко неприятности. Вие към този момент ще сте не запомнили казаното, само че погрешно изречените думи ще повлияят по най-неприятен метод на живота ви. Много е хубаво да се молите - молитвата ще бъде чута бързо.

Състоянието на здравето е непредсказуемо. Тялото не би трябвало да се преохлажда, защото е огромна вероятността да се прихване настинка. Уязвими са белите дробове, гърлото, гласовите връзки. Добре е да почиствате тялото, изключително белите дробове и гърлото. Подходящи са всякакви инхалации, отхрачващи отвари, парна баня. Може да се организира недояждане. Неблагоприятен ден за лекуване на зъби.

Сексът по опция би трябвало да бъде муден, с продължителна любовна въведения, с обилие от нежни думи, похвали, разнообразни любовни игри. Добре е да има музикален декор. Сега тя ускорява очароващото влияние.

Подстригването е удобно. Косите подстригани в този ден улавят вълните на енерго-информационното поле в по-широк диапазон. Това ускорява интуицията, води до непредвидени прозрения. Ще можете без да прибягвате до логиката да вземате верни решения.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР