Луната е намаляваща в знак Скорпион от 05:32ч до 09:14ч

...
Луната е намаляваща в знак Скорпион от 05:32ч до 09:14ч
Коментари Харесай

Оглеждайте се за тайни знаци изпратени ви от съдбата

Луната е намаляваща в символ Скорпион от 05:32ч до 09:14ч на 21 декември

Активират се процесите, формиращи нашите усеща. Самочувствието ще влияе най-много на прочувствената сфера. Подсъзнанието ще заостри вниманието към сферата на желанията. Трябва да се управлява положението на виталния тонус. Повишена нервна възбудимост и промени в настроението. Хората ще са по-малко търпеливи, повече капризни и нападателни. Затова интервалът е прекомерно конфликтен. Лекият флирт по това време повдига настроението. Уязвими са половите органи и дебелото черво.

Лунен календар:  26 лунен ден от 03:01ч на 19 декември до 04:15ч на 20 декември

Ден на мъдростта и знание на тайните, само че повече в общуването с хората и предаване на опит. Оглеждайте се за секрети знаци изпратени ви от ориста. Постарайте се да имате единствено позитивни мисли, защото могат значително да повлияят на вашето бъдеще. 

За бизнес е рисков този интервал. За предпочитане е да се отсрочат финансовите интервенции, въздържайте се от подписване на покупко-продажби, контракти и всевъзможни търговски интервенции. Счита се, че всички каузи, свързани с бизнеса в този ден са обречени на крах, дори, в случай че първоначално всичко да наподобява, че върви добре. В работните колективи могат да зародят също кавги и разногласия. Може заради упоритости да се оспорват престижи и има шансове това да премине в изясняване на връзки.  Бъдете внимателни – не проявявайте надменност, защото може доста да загубите. Работата да бъде лека и да не изисква ненужно напрежение на силите. 

Съществува заплаха да изразходвате силата си на вятъра. Затова се предлага да се въздържате от дейни дейности, да почивате и да не хабите силите си. Днес не си коства да предприемате и да стартирате нищо, защото всичко ще донесе единствено загуби и щета. Тежък интервал, когато би трябвало да съберете своите физически и духовни сили, с цел да не се подадете на никакви провокации и съблазни. Отнасяйте се към всичко ставащо с известна доза подигравка и помнете: каквото и да става, не губете възприятието си за комизъм.

Необходимо е да се откажете от ненужните връзки и контакти, да избирате деликатно с кого да поддържате връзка. Това е един от рисковите сериозни дни, през който хората са предразположени повече към спорове. При разногласия не се стига до положителни резултати. Сега елементарно се прахосват пари напразно, вършат се ненужни покупки. Има огромна възможност от обири и загуби. Трябва да бъдете оптимално съществени и деликатни. 

Не се предлага физическото натоварване. На тренировки и фитнес изпълнявайте единствено разхлабващи, разпускащи и стречинг извършения. Да се заобикалят задимените пространства. Може да ядете риба, само че друго месо не се предлага. 

Секс - По-добре е да се въздържате от полови занимания, защото те няма да могат да ви донесат предстоящото задоволство. 

Подстригване и даже подравняване на косата не планирайте. Това може да докара до сриване на вътрешната сила и до депресии.

Сънища - Днес сънищата имат отношение към значими решения във вашия живот. Да видите на сън кошмари - просветление на заплетени обстановки. Образите в съня отразяват тъмната страна на човешката персона, изплуват от подсъзнанието.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР