Луна - най-голямата сензация за изминалата 2017 година, за каквато

...
Луна - най-голямата сензация за изминалата 2017 година, за каквато
Коментари Харесай

Луна пише автобиография в два тома

Луна - най-голямата сензация за миналата 2017 година, за каквато публично бе приета наскоро на " Лайфстайл награди ", стана и писателка.

Певицата, която към този момент се кандидатира и за президент за мандата след 4 години, крие нежна душа и философска мисъл - тя към този момент е подготвена не с една, а с цели две стихосбирки.
В стиховете си най-голямата актриса в попфолка възпява духовното, както и най-светлото човешко възприятие - любовта.

" Именно любовта е в основата на всичко, тя движи света - поради нея са правили войни, сключвали са примирия... Любовта е и в основата на вярата в Господ, негов завет, в последна сметка единствено любовта остава ", показа Луна пред " България Днес ". Освен това певицата, която още веднъж смени цвета на косата си - този път в розов, написа и за живеещите в духовна мизерия, и за отрицателните осезания, които вършат от човек плебей и робот, написа бгднес.

Но освен в лирика дави Луна възприятията си. Участничката в последния „ ВИП брат “ е подхванала просторен разбор на живота си в спомените, които счита да издаде в две елементи като автобиография. " Толкова наситена и била ориста ми със събития, толкоз сгъстена от страсти, че не виждам по какъв начин ще се оправя в размер единствено от едно томче ", безапелационна е тя.

Изпълнителката на " Луна - президент " не скри също, че чете непрестанно и киносценарии, с цел да подбере най-подходящия за себе си в основната роля, а предложенията за присъединяване й в игралното кино са няколко.

" Кой знае, може пък след излизането на биографичната ми книга някой да реши да я филмира, таман ще изиграя сама себе си ", предвижда единственото " небесно тяло " измежду чалга имената.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР