Луна и Фънки пак влязоха във вербална свада. Певицата реши

...
Луна и Фънки пак влязоха във вербална свада. Певицата реши
Коментари Харесай

Напрежението в "Биг Брадър" расте! Луна нахлу при съквартирантите с нож, Фънки я подкани да му лапа маймуната!

Луна и Фънки отново влязоха във вербална кавга. Певицата реши да се закачи с него минавайки през трапезарията на Съквартирантите и това й докара няколко обиди от музиканта. " Мога ли да ти крещя луноход ", поде диалог с Фънки тя, само че незабавно получи гилотина " Мога ли да ти крещя дрисла? "

Това обаче не я спря и отсече, че той може да й вика " Лунка - дребната маймунка ". Това обаче подразни още веднъж музиканта, който отсече " А искаш ли да ми лапаш маймуната? "

Певицата се направи, че не го чува, само че той продължи с обидите, казвайки й, че е селянка и бездарница. " Аз не знам за какво ти се обръща внимание, тя е изперкала малоумница. "

Последва конфликт за вода, тъй като русокоската искаше да задели за себе си цялостен стек. Тя връхлетя в Къщата при останалите съквартиранти. Слисаните им погледи не се отделяха от нея. " Следете я, не се знае какво може да направи ", съобщи Фънки. Тя обаче реши да отмъкне самоуверено цялостен стек с вода. Това подразни пълничкия музикант, който бутна стека на земята и й подаде шише вода. След това взе ножа и го насочи към нея на смешка. Щом се приближи обаче тя незабавно поде " Цялата съм твоя, ела! ", това попари Фънки, който внезапно отсече " Ти миришеш на старица, не те желая! "

Блондинката въпреки всичко реши да се прибере в стаята си където да продължи с монолозите какъв брой начетена личност е и по какъв начин заслужава доста по-специално отношение от всички.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР