Луксозното предградие Констанция в Кейптаун беше разтърсено в четвъртък сутринта

...
Луксозното предградие Констанция в Кейптаун беше разтърсено в четвъртък сутринта
Коментари Харесай

Нови разкрития: Къро екзекутиран в колата си?

Луксозното предградие Констанция в Кейптаун беше разтърсено в четвъртък сутринта от звука на изстрелите, които покосиха Красимир Каменов – Къро, дамата, с която той живее на фамилни начала, тяхната икономка и телохранител.

Сцената като от холивудска престъпна продукция се разиграла на улица „ Евъргрийн “. Килърите стреляли по автомобила, с който Къро и неговите доближени излизали от вкъщи си. След стрелбата колата се забила в врата на прилежащ парцел, пишат локални медии. На фрагменти от мястото на изтезанието може да бъде видяна разрушената дворна врата.

South African police claimed four people of " Bulgarian descent " were shot dead in an affluent Cape Town area on Thursday.
— Waza News (@waza_news)
Полицейски екипи неотложно се отзовали на мястото на престъплението и блокирали улиците на елитния квартал. Облечени в бели гащеризони с качулки криминалисти, претърсваха с часове за улики под зоркия взор на локалните поданици.

„ Не чух изстрели. Беше тиха заран и когато излязох на открито, видях полицията и разбрах, че има голям брой жертви “, разяснява комшия на Къро.

MULTIPLE MURDER: The four bodies are about to be retrieved.

Neighbours also tell us that the secretive Bulgarian couple had about two body guards that were always with them.
— Athi Mtongana (@AthiMtongana)
Разследващите потвърдиха, че са починали четирима българи, само че все още няма арестувани за закононарушението. Местната полиция прикани жителите да оказват помощ с информация, която да помогне за разкриването на причинителите, написа " Телеглаф ".

Four people " believed to be of Bulgarian descent " have been shot dead in Cape Town, police say.
— DW News (@dwnews)

„ Обезсърчаващо е да научим, че четири тела с огнестрелни рани са открити в Констанция в четвъртък сутринта. На този стадий няма налични детайлности. Призовавам обществеността да спомага на всички правоприлагащи организации и да дава всяка информация, с която разполагат “, сподели началникът на градската полиция Рейген Алън.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР