Луксозната модна къща Баленсиага представи нова кампания, популяризираща серия от

...
Луксозната модна къща Баленсиага представи нова кампания, популяризираща серия от
Коментари Харесай

Баленсиага иска 1850 долара за изпокъсани маратонки

Луксозната фешън къща " Баленсиага " показа нова акция, популяризираща серия от унищожени маратонки с дразнещо висока цена. Изображенията, снимани от фотографа Леополд Дюшемен за марката, на мощно оръфани, раздрани обувки, нашумяха след стартирането на новите маратонки Paris на марката.

Според стилната къща единствено 100 чифта маратонки " екстра унищожени " ще могат да бъдат закупени за 1850 $. Междувременно неограниченото издание и по-малко унищожени версии се продават на уеб страницата на " Баленсиага " за $495 и $625, според от съответния жанр. В прессъобщение, основаната в Париж марка съобщи, че фотосите от акцията демонстрират обувките извънредно износени и мръсни.



В него се споделя, че портретите на натюрморта " допускат, че Paris Sneaker са предопределени да се носят цялостен ​​живот " - тематика, която се усеща изключително настояща на фона на възходящите диалози към промишлеността за бърза мода и въздействието на свръхконсумацията върху планетата.



Демна Гвасалия е прочут с усета си към провокация. Пускането на изпокъсаните маратонки не е първият път, когато дизайните му са посрещнати с спорни реакции. През 2017 година " Баленсиага " пусна чанта, на цена от 2145 $, която беше осмивана поради приликите си с чантата " Frakta " на Ikea. По това време истинската чанта на Ikea можеше да бъде закупена за 99 цента.

Изглежда, че критиците към момента не знаят дали този маркетингов ход заслужава висока хвалба, или насмешка. Така или другояче, Демна и " Баленсиага " още веднъж накараха хората да приказват, без подозрение привличайки мнозина към марка, която наподобява все по-удобна с несъгласията.

Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР