Луксозна туристическа яхта се разби в скали край Сардиния, докато

...
Луксозна туристическа яхта се разби в скали край Сардиния, докато
Коментари Харесай

Луксозна яхта се разби край известен курорт, има жертва

Луксозна туристическа яхта се разруши в скали край Сардиния, до момента в който се опитваше да избегне друга преминаваща лодка. Един човек е умрял, шестима са ранени, съобщава Daily Mail.

Инцидентът е станал в неделя, 31 юли, към 20:40 часа локално време край крайбрежията на известния италиански остров Сардиния, покрай курорта Порто Черво. Отбелязва се, че корабът, с който седмина туристи са отишли ​​на екскурзия, е открит на скалите. Капитанът е 63-годишен британец.

Корабите наоколо са предизвестили бреговата защита за случая. Раненият британец бил изпратен незабавно на брега с яхта, само че умрял по пътя от раните си. Останалите жертви са стигнали до Порто Черво, където им е оказана незабавна помощ.

Корабите на бреговата защита изтеглиха 21-метровата яхта от скалите, органите на реда започнаха да проверяват всички условия около инцидента.

По-рано през юни в Съединени американски щати пасажери на яхта трябваше да скочат във водата с кучетата си, откакто на кораба избухна пожар. Намиращи се наоколо кораби са се притекли на помощ на потърпевшите, извадили са ги от водата и са ги откарали на брега.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР