Лукреция Борджия, Катерина Медичи, Мая Анджелоу, Арета Франклин, Габриела Мистрал,

...
Лукреция Борджия, Катерина Медичи, Мая Анджелоу, Арета Франклин, Габриела Мистрал,
Коментари Харесай

Аз съм силна и го зная ♥ Жена със Слънце в ОВЕН

Лукреция Борджия, Катерина Медичи, Мая Анджелоу, Арета Франклин, Габриела Мистрал, Клаудия Кардинале, Били Холидей, Селин Дион, Ема Томпсън, Лейди Гага - жени, сътворени от огън и пристрастеност.

(Judith with the Head of Holofernes, by Francesco del Cairo, c. 1633-1637, John and Mable Ringling Museum of Art - Sarasota, FL)

Аз съм мощна и го зная. За мен най-важните неща са силата, властта и триумфа. Липсата им ми основава проблеми. Мразя хленченето. Мисля бързо и работя пламенно, обезщетявам уязвимостта си с експедитивност. Да, аз съм уязвима, макар че наподобявам решителна. Ненавиждам чакането и безогледно се мятам в разнообразни инициативи. Моят оптимизъм и непосредствеността ми ме пазят от злото.

Гледам на живота като на премеждие. Ентусиазмът ми е източник на мощ, всяка нова обстановка ме провокира да изявя неподозирани качества на характера си. Устремявам се непосредствено към същността на казуса и унасям близките в дейна и сполучлива работа. Индивидуализмът ми ме прави пионер. Винаги преследвам своята цел.

Започвам сама, само че мразя да майсторя детайлите, ето за какво не очаквайте от мен да доведа нещата до край. Аз съм човек на концепцията. Непрестанно диря идващото предизвикателство. Не мислете, че съм безотговорна, аз деликатно проследявам развиването на събитията. Пионерският ми дух и склонността към неотложно деяние от време на време ме вършат деспотична, само че аз не се безпокоя от това. БЪРЗИНА е моята основна дума. Моето мото е „ Направи го в този момент “. 

Понякога усещам, че единственият верен метод е моят. Причината е, че имам вяра в своите убеждения и съм подготвена да се боря за тях. Ако сгреша, аз се майтапя със себе си. Признавам, че съм твърдоглава, само че имам мощно развито възприятие за комизъм. При избрани условия мога да се трансформира в „ агънце “ - докато не стана още веднъж неспокойна и не усещам потребност да изчезна.

Харесвам действения вид мъже, които не се плашат от потребността ми от бърза реакция. Долу бавните мъже - правя ги на пух и прахуляк! Мъжът би трябвало да е мъж и да го осъзнава, другояче не ме интересува. Срамежливите и сензитивните не са за мен. Аз се нуждая от непрестанна интензивност. С моя мъж би трябвало да си приличаме, би трябвало да сме непрекъснато в придвижване и сред нас да има постоянна естетика. Ще спорим, само че след това ще се утвърждаваме, а това също е доста забавно.

От: „ Планетите на любовта ”, М. Дж. Абади, Клодия Бейдър, изд. Хемус
Картина: Judith with the Head of Holofernes, by Francesco del Cairo, c. 1633-1637, John and Mable Ringling Museum of Art - Sarasota, FL, commons.wikimedia.org

Източник: webstage.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР