Лукас Канисарес е готов да следва пътя на баща си

...
Лукас Канисарес е готов да следва пътя на баща си
Коментари Харесай

Синът на Канисарес е в групата на Реал Мадрид за мача срещу Кадис

Лукас Канисарес е подготвен да следва пътя на татко си Сантиаго, с цел да стане вратар на, откакто през днешния ден беше включен за първи път в първия тим.Старши треньорът на Реал взе 18-годишния футболист в тима от 20 души за съботния мач от Ла Лига вкъщи против дружно с титуляра и.

Най-големият наследник на огромния испански вратар Канисарес - Лукас, се причисли към младежите на Реал Мадрид през 2013 година от. Той играе за тима на Реал до 19 години, който завоюва Младежката Шампионска лига през август 2020 година под управлението на легендата Раул, макар че не игра при успеха с 3:2 над на финала.

Баща му Сантиаго стартира от академията на Мадрид, с цел да направи 41 участия в шампионата за първия тим сред 1994 и 1998 година, спечелвайки две трофеи в Ла Лига и Шампионската лига през 1998-а. След това Канисарес прекара десетилетие във Валенсия, преди да приключи кариерата си през 2008-а, като завоюва още две трофеи от Ла Лига през 2002 и 2004 година. Той също има 44 мача за националния тим на Испания, само че пропусна Мондиал 2002, откакто инцидентно настъпи бутилка афтършейв и нарани крайници си.

Семейството на Канисарес претърпя покруса през 2018 година, когато по-малкият брат на Лукас - Санти, умря на петгодишна възраст след дълготрайно заболяване.

Ако Лукас направи своя дебют в Реал, той ще се причисли към групата от вратари татко и наследник, в това число Петер и, Мигел и Пепе Рейна и Фабио и Карло Кудичини. Ла Лига 6 кръг, събота 17 октомври  Реал Мадрид 19:30предстои  Кадис
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР