Луиза Григорова събра модерни баби за първия празник на сина

...
Луиза Григорова събра модерни баби за първия празник на сина
Коментари Харесай

Луиза Григорова събра бабите на погача

Луиза Григорова събра съвременни баби за първия празник на сина си Бран - обичайна погача, видя HotArena.

" Първият ни празник! Погачата на Бран! Беше ужасно преживяване! Всеки ден с него е благословия! ", щастлива е звездата от " Стъклен дом " тъкмо 40 дни след раждането. Купонът минава в избрани цветове - бяло, сребристо и морскосиньо, и въпреки че домът й е украсен богато с балони, плюшени мечета и декорации, Луиза не звездее.

Собственоръчно меси погачата, взема ефективно присъединяване в кулинарните подготовки за празника - не седи със скръстени ръце, не чака наготово да й донесат всичко. Важният празник в дома на Луиза минава под надслова " Бабите не са това, което бяха ", което е шеговита тавтология на имитация от хитовия сериал " Туин Пийкс ": " Совите не са това, което наподобяват ".

Причината е, че бабите младеят и никак не наподобяват като баби - най-вече като лели! На една от фотосите можете да откриете цели три баби в нашето обичано " Женско царство ". На Бран няма да му липсва женско наличие. Всъщност е ужасно, че наподобяват по този начин! Мама е моят модел за подражателство и се надявам и аз да наподобявам толкоз добре след 20 години!, споделя Луиза, до момента в който театралничи с женската част от родата за фотография.

" Приказни, да сте благословени! ", пожелава им пиар специалистът Ива Екимова. Феновете се зарадваха на събитието, само че останаха учудени от избора на облекла от страна на Луиза. " Да ви е живо и крепко и доста да ви радва! Ама, за какво сте облякла черно? Много несъответствуващ цвят за погача. Толкова красива декорация, страховит мотив и това черно?? И аз обичам да нося черни облекла, само че... Бъдете здрави! ", разясняват почитатели. Бран пък е старобългарско име, което по-късно се трансформира в Бранимир, споделя Луиза за озадачените от избора на име, написа България през днешния ден.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР