Луиза Григорова и майка ѝ Ивет избраха родното черноморие за

...
Луиза Григорова и майка ѝ Ивет избраха родното черноморие за
Коментари Харесай

Луиза Григорова и майка ѝ заведоха малкия Бран на море

Луиза Григорова и майка ѝ Ивет избраха родното черноморие за почивката си това лято. С тях е и по-малката сестра на актрисата - Кристин и несъмнено, дребният Бран,, които през този септември ще навърши една година.

Преди няколко дни, откакто брачната половинка на режисьора Мартин Макариев публично завърши със фотосите на последния си филм " Игра на доверие ", в който още веднъж си партнира с очарователната Яна Маринова, групата обърна тил на забързания и динамичен живот в столицата и се насочи към прелестния и изящен курорт Дюни, ситуиран на 40 километра южно от Бургас и 5 километра от Созопол, където се намира и фамозният плаж със същото име, заобиколен от растителност, който е притежател на влиятелното отличиe " Син байрак ".

Именно от там актрисата показа няколко изображения в персоналния си Instagram профил, разкриващи на почитателите ѝ в обществената мрежа по какъв начин справедливо си почива след края на продукцията, отпразнуван по-рано с огромно празненство в софийско заведение. На едно от тях, съпроводено с късото, само че красноречиво обръщение " Хубаво ми е! ", тя театралничи пред фотографския обектив във водите на естествения басейн, облечена в червен бански костюм от две елементи, включващ горнище с едно рамо и долнище с висока талия, разкриващ положителната ѝ фигура, която си е върнала за 10 месеца след раждането. На друго пък лицето ѝ сияе от благополучие и горделивост, държейки в ръце своя правоприемник, който не обръща никакво внимание на фотоапарата, запленен от необятния небосвод, ширнал се пред него.

Тя обаче не бе единствената, която реши да запечата приятните страсти на брега с момчето, защото неговата 51-годишна баба, въпреки въобще да не наподобява на такава, поради метода по който наподобява, стори същото. Собственичката на фешън организация " Ivet Fashion " показа във виртуалното пространство изложба, съдържаща 2 фрагмента, на които е със своя внук, озаглавена " Лювоб ". На първия двамата са сами, само че на втория към тях са се включили още две дами, радващи се на детето.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР