ЛУИСВИЛ, Кентъки (AP) — Когато Лори Хенеси си представяше облеклото

...
ЛУИСВИЛ, Кентъки (AP) — Когато Лори Хенеси си представяше облеклото
Коментари Харесай

Феновете опаковат пистата за 150-ото бягане за розите

ЛУИСВИЛ, Кентъки (AP) — Когато Лори Хенеси си представяше облеклото си за 150-ото осъществяване на дербито в Кентъки, тя искаше да сътвори нещо, което да заслужава тази монументална годишнина, празник на величието и историята на Кентъки.

Така че тя взе кофа с пиле, на червени и бели линии с известното лице на полковник Сандърс начело, изпълни я с рози и прикрепи пластмасов кон. Тя го носеше на върха на главата си.

„ Исках да се развличам “, сподели тя. Хенеси счита, че това място постоянно е било и по какъв начин се е стигнало до семейството на най-дългото непрестанно провеждано спортно събитие в Америка.

Тя си показва какво би трябвало да е бил Чърчил Даунс на това първо съревнование на 17 май 1875 година, когато Улисис Грант беше президент, страната към момента се разтърсваше от последствията от Гражданската война и посетителите пристигаха да гледат конете, като сами яздиха там. Жените се нуждаят от мъжки конвой, с цел да участват, оповестява The Courier-Journal, а входът е единствено $1.

150-то...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР