Луис ван Гаал няма намерение повече да оглавява клубен отбор,

...
Луис ван Гаал няма намерение повече да оглавява клубен отбор,
Коментари Харесай

Ван Гаал би се върнал единствено в Англия, за да е над Ман Юнайтед

Луис ван Гаал няма желание повече да оглавява клубен тим, само че би направил изключение за някой от грандовете в Англия, оповестява " Мирър ". Той към този момент беше отпред на Манчестър Юнайтед, само че беше освободен поради незадоволителни резултати, а в този момент би се възползвал, в случай че получи опция за възмездие. Предишната му работа беше селекционер на холандския народен отбор, с който стигна до трето място на международното състезание в Бразилия преди три години.

" Предполагам, че повече няма да повеждам тим на клубно равнище. Единствено бих направил изключение, в случай че дойде оферта от някой от водещите отбори в Англия, по този начин ще получа опция да се изправя и завърша над Манчестър Юнайтед ", съобщи Ван Гаал. По-рано холандецът съобщи, че " алените дяволи " играят отегчителен футбол под управлението на Жозе Моуриньо.
Louis van Gaal: " I always played attacking football at Man Utd. The proof is that the opposition were always parking the bus.” pic.twitter.com/YDTtk1RxaV
— Man Utd Channel (@ManUtdChannel) December 12, 2017
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР