Луис Уолш направи изненадваща забележка, докато размишляваше за времето си

...
Луис Уолш направи изненадваща забележка, докато размишляваше за времето си
Коментари Харесай

Луис Уолш най-накрая се обърна към поведението на Биг Брадър на знаменитостите с изненадваща забележка

Луис Уолш направи изненадваща забележка, до момента в който размишляваше за времето си в къщата на Биг Брадър на звездите.

Легендата на X Factor провокира възторг по време на присъединяване си в шоуто на ITV, откакто влезе в къщата на Big Brother преди три седмици. Той изхвърля мръсотията върху живота в светлината на прожекторите, както и споделя същинските си усеща към Ронан Кийтинг, Джедуард и някогашния му сътрудник Саймън Коуел. 71-годишният Луис към този момент е считан за победител в сериала със звезди и беше радостно скаран от приятелката си Синита за държанието й в шоуто.

В взор към епизода довечера Луис споделя на Big Brother: „ Ние прекарахме времето от живота си в къщата на Big Brother… Бях малко чалнат, малко занимателен и имах мнение за всеки. Никога няма да го не помни. " Той също по този начин се причислява към своите съквартиранти, артистът от Coronation Street Колсън Смит, някогашният водещ на This Morning Фърн Бритън, Дейвид Потс от Ibiza Weekender и експертът от Strictly Come Dancin...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР